Nέο πολυτελές ξενοδοχείο της Bulgari Hotels & Resorts στην Αλικαρνασσό

18 Jun 2024, 11:37 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

TornosNews.gr

Nέο πολυτελές ξενοδοχείο της Bulgari Hotels & Resorts στην Αλικαρνασσό

Facebook Twitter Linkedin

Νέο ξενοδοχείο πολυτελείας στην Αλικαρνασσό, το Bulgari Resort Bodrum, θα ανοίξει το 2026 η αλυσίδα Bulgari Hotels and Resorts.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει 84 δωμάτια και σουίτες, μαζί με 100 πολυτελείς βίλες, από 3 έως 6 δωμάτια, όλα με πισίνα, εξωτερικούς χώρους, μπαλκόνια, βεράντες και ιδιωτικούς κήπους. Στην καρδιά ενός τεράστιου διαμορφωμένου πάρκου θα βρίσκεται το αποκορύφωμα του συγκροτήματος: η βίλα Bulgari 800μ². Θα έχει 5 υπνοδωμάτια και πρόσβαση σε ιδιωτική παραλία με πισίνα 25 μέτρων.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε ένα τόσο εκπληκτικό έργο που θα γίνει όχι μόνο το πρώτο Bvlgari Resort στη Μεσόγειο Θάλασσα αλλά και το νέο σημείο αναφοράς για την κοινότητα των πολυτελών και απαιτητικών ταξιδιωτών που ήδη γνωρίζουν και εκτιμούν τα άλλα «στολίδια της φιλοξενίας» τη συλλογή Bvlgari Hotel & Resorts», δήλωσε ο Jean-Christophe Babin, CEO της αλυσίδας.

Τέλος, το Bulgari Resort Bodrum θα προσφέρει μια σειρά από υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις αφιερωμένες στη χαλάρωση, τη διασκέδαση και το φαγητό: ένα τεράστιο Bulgari Spa με πισίνα που ανοίγει σε εξωτερική βεράντα και πανοραμική θέα στη θάλασσα,  γυμναστήριο με μπαρ χυμών και ιδιωτική αμμώδη παραλία εξοπλισμένη με ναυτικό κέντρο και βεράντες με καμπάνες. 

Το ξενοδοχείο θα είναι το δωδέκατο ακίνητο στη συλλογή της Bulgari.

Ο δημοφιλής προορισμός διακοπών της Αλικαρνασσού φιλοξενεί πολλά πολυτελή ξενοδοχεία, όπως τα Mandarin Oriental, Four Seasons, Amanruya, Caresse, Edition, SixSense, Swissotel, Loft και Max Royal. Η Αλικαρνασσός υποδέχθηκε 2 εκατομμύρια ξένους επισκέπτες το 2023.

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα