Η Meliá Hotels επεκτείνει το ελληνικό χαρτοφυλάκιo με το νέο INNSiDE by Meliá στην Ελούντα

18 Jun 2024, 12:12 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

TornosNews.gr

Η Meliá Hotels επεκτείνει το ελληνικό χαρτοφυλάκιo με το νέο INNSiDE by Meliá στην Ελούντα

Facebook Twitter Linkedin

Η Meliá Hotels International επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της στην Ελλάδα με την υπογραφή μιας νέας συμφωνίας franchise για το brand INNSiDE by Meliá στην Ελούντα της Κρήτης.

Η συγκεκριμένη κίνηση, όπως αναφέρεται, "συστήνει ένα νέο ξενοδοχειακό concept στην ελληνική φιλοξενία - ένα υψηλής ποιότητας lifestyle brand που εστιάζει στις απαιτητικές προτιμήσεις της νέας γενιάς ταξιδιωτών".

Η συμφωνία, η οποία υπεγράφη στις 24 Μαΐου 2024, δεν σηματοδοτεί μόνο το πέμπτο ξενοδοχείο Meliá στην Ελλάδα, αλλά και το ντεμπούτο του INNSiDE by Meliá στη χώρα. Η στρατηγική προσθήκη ενισχύει τη συνεργασία μεταξύ της Zeus Hotels και της Meliá Hotels International, που πλέον αφορά σε περισσότερα από 1.050 δωμάτια.

Η συμφωνία αφορά το σημερινό Elounda Ilion, το οποίο θα μετονομαστεί σε INNSiDE Crete Elounda και θα είναι 5 αστέρων. To ξενοδοχείο αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του τον Μάιο του 2024. Θα διαθέτει 85 δωμάτια.

Το INNSiDE Crete Elounda προστίθεται στο αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο της Meliá Hotels International στην Ελλάδα σε συνεργασία με τη Zeus Hotels, το οποίο περιλαμβάνει το Sol Marina Beach, το Sol Cosmopolitan και το Affiliated by Meliá Blue Sea Beach. Στο portfolio της Meliá Hotels International στην Ελλάδα εντάσσεται και το αθηναϊκό ξενοδοχείο Meliá Athens.

Ο Λευτέρης Παπακαλιάτης, CEO της Zeus Hotels, δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την επέκταση της επιτυχημένης συνεργασίας μας με τη Meliá Hotels International. Το νέο ξενοδοχείο στην Ελούντα ενισχύει τη δέσμευσή μας να αναβαθμίσουμε τα ελληνικά πρότυπα φιλοξενίας και να προσφέρουμε εξαιρετικές εμπειρίες στους επισκέπτες μας”.

Ο Gabriel Escarrer, Chairman & CEO της Meliá Hotels International, δήλωσε: «Χαιρόμαστε πολύ που θα παρουσιάσουμε το INNSiDE by Meliá στην Ελλάδα. Η συνεργασία αυτή μας επιτρέπει να συνδυάσουμε την εμπειρία της Meliá Hotels International στον κλάδο με την ασυναγώνιστη φιλοξενία της Ελλάδας, ενισχύοντας την παρουσία μας τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου”.

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα