Vision Omonia: Ανοίγει τον Σεπτέμβριο το εστιατοριο BENEDICT

18 Jun 2024, 14:08 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

TornosNews.gr

Vision Omonia: Ανοίγει τον Σεπτέμβριο το εστιατοριο BENEDICT

Facebook Twitter Linkedin

Το Σεπτέμβριο πρόκειται να ανοίξει το νέο εστιατόριο του ξενοδοχείου Vision Omonia, το οποίο θα σηματοδοτήσει την είσοδο του brand BENEDICTS στην Ελλάδα.

Η αλυσίδα ξενοδοχείων VISION Greece, εκανε το ντεμπούτο του στην καρδιά της Αθήνας, στην Ομόνοια, με το πρώτο της ξενοδοχείο, το Vision Omonia, με μία ξεκάθαρη ταυτότητα νεοκλασικού σχεδιασμού και μία έντονα καλλιτεχνική έκφραση. 

Σε αυτό το ξενοδοχείο πόλης κάθε δωμάτιο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια ήρεμη απόδραση από την αστική φασαρία, εξοπλισμένο με ανέσεις τελευταίας τεχνολογίας και μοντέρνα αισθητική. Το Vision Omonia διακρίνεται για την αφοσίωσή του στις τέχνες, με μια μοναδική, πρωτότυπη συλλογή έργων τέχνης που επιμελείται ο Κύριος Κρίτων. Η δέσμευση του ξενοδοχείου να τιμήσει την πολυπολιτισμική ουσία της Ομόνοιας διασφαλίζει ότι δεν είναι απλώς ένα μέρος διαμονής, αλλά ένας κόμβος δημιουργικότητας, συμβάλλοντας στη συνεχή αναζωογόνηση και τον εορτασμό αυτής της ιστορικής γειτονιάς.

Το Vision Omonia, διαθέτει 42 κομψά σχεδιασμένα δωμάτια και σουίτες, που κυμαίνονται από 26 έως 60 τ.μ., προσφέροντας στους επισκέπτες μια απαράμιλλη εμπειρία με εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό. Αυτό το πρότυπο ξενοδοχείο αστικής τέχνης διαθέτει εκπληκτική ταράτσα με   πισίνα υπερχείλισης, και πανοραμική θέα προς την Ακρόπολη, τη πλατεία Ομονοίας και τον λόφο του Λυκαβηττού.  Πρόσθετες υπηρεσίες αποτελούν το γυμναστήριο του VISION OMONIA, οι 2 αίθουσες συναντήσεων, και το Finder’s Real Estate Hub εντός του ξενοδοχείου.

Τα δωμάτια διαθέτουν μοναδικές ανέσεις KORRES Shop-in-a-Shop, και καινοτόμο design που συνδυάζει τις Ελληνικές νεοκλασικές γραμμές στον σύγχρονο κόσμο. Το VISION APP διευκολύνει επίσης τους επισκέπτες σε κάθε βήμα της διαμονής τους, επιτρέποντας στους επισκέπτες να επικοινωνήσουν απευθείας με την Υποδοχή και να παραγγείλουν από μια κλήση αφύπνισης έως μια εκδρομή μέσω του κινητού τους τηλεφώνου!

7x7 Gallery

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του VISION OMONIA είναι η συλλογή έργων τέχνης που μετατρέπει το ξενοδοχείο σε μια ζωντανή γκαλερί. Την έκθεση έχει επιμεληθεί ο Κύριος Κρίτων, και η Γκαλερί 7×7, συγκεντρώνει το ποιητικό όραμα επτά εξαιρετικών εικαστικών στο VISION OMONIA.  Κάθε ένας από τους επτά ορόφους του ξενοδοχείου είναι αφιερωμένος σε έναν καλλιτέχνη, δημιουργώντας μια μοναδική καλλιτεχνική αφήγηση καθώς οι επισκέπτες εξερευνούν τις εγκαταστάσεις. Αυτή η ιδέα, που εύστοχα ονομάζεται "Art Room Service" διασφαλίζει ότι κάθε δωμάτιο διαθέτει ένα αποκλειστικό έργο τέχνης, επιτρέποντας στους επισκέπτες να συνδεθούν βαθιά με την αυθεντική τέχνη Ελλήνων καλλιτεχνών. Κάθε έργο τέχνης είναι διαθέσιμο για αγορά, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να πάρουν μαζί τους ένα κομμάτι από την Αθηναϊκή τους εμπειρία στο σπίτι.

VISION Group και το Finders Real Estate Hub

Το VISION ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μέρος του ομίλου VISION | Hosts of Superior Living που ανήκει στον Όμιλο Finders. Είναι το πρώτο ξενοδοχείο αυτού που πρόκειται να γίνει μία οικογένεια καταλυμάτων στην καρδιά της Ελληνικής πρωτεύουσας, με επερχόμενα νέα καταλύματα που θα ανοίξουν σύντομα στις περιοχές Ακαδημίας, Ερμού, Γκάζι, Μεταξουργείο, Εξάρχεια αλλά και στην Κρήτη.

Η VISION φιλοδοξεί να καλύψει το κενό μεταξύ ξενοδοχείων και διαμερισμάτων ενοικίασης  σύντομης διαμονής, με στόχο να προσεγγίσει τους επισκέπτες της με τη διάσημη Ελληνική φιλοξενία, κορυφαίες υπηρεσίες και μια ανθρώπινη προσέγγιση στο ζωντανό αστικό περιβάλλον. Η VISION εξαπλώνεται στις γειτονιές της Ομόνοιας, της Αθήνας και της Κρήτης, γιορτάζοντας την Ελληνική Φιλοξενία μέσα από ένα νέο μοντέλο τουρισμού, εξατομικευμένο, αλλά προσιτό σε όλους, ώστε οι επισκέπτες να γνωρίσουν την αυθεντική Ελλάδα μέσα από ένα μοντέλο διαμονής και διαχείρισης της αστικής περιουσίας.

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα