Αlltours: Νέο πολυτελές ξενοδοχείο Αllsun στα Μάλια – Θα ανοίξει τον Απρίλιο του 2025

30 Sep 2024, 16:06 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Αlltours: Νέο πολυτελές ξενοδοχείο Αllsun στα Μάλια – Θα ανοίξει τον Απρίλιο του 2025

Facebook Twitter Linkedin

Συνεχίζεται η αναπτυξιακή πορεία της ξενοδοχειακής αλυσίδας, ιδιοκτησίας του ομίλου Alltours, Αllsun, με το άνοιγμα της νέας ναυαρχίδας της στα Μάλια της Κρήτης την ερχόμενη καλοκαιρινή σεζόν.

Πρόκειται για το ξενοδοχείο 4,5 αστέρων allsun Hotel Malia Beach, το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του τον Απρίλιο του 2025, έπειτα από εκτενή ανακαίνιση που θα διεξαχθεί αυτό το χειμώνα.

Το συγκρότημα διαθέτει απευθείας πρόσβαση στην αμμουδιά και απέχει λίγα λεπτά περπάτημα από το κέντρο των Μαλίων.

Στο πλαίσιο της ανακαίνισης, όλα τα δωμάτια θα υποστούν ολοκληρωτικές αλλαγές ώστε να προσφέρουν ένα σύγχρονο, κομψό ντιζάιν που θα ανταποκρίνεται στις υψηλότερες απαιτήσεις. Η επίπλωση των διπλών, οικογενειακών και superior δωματίων θα διασφαλίζουν μια άνετη ατμόσφαιρα με Μεσογειακό «αέρα» και σύγχρονες ανέσεις.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα περιλαμβάνει κήπους, δύο πισίνες και εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα. Θα διαθέτει, ακόμα, γυμναστήριο με θέα στη θάλασσα και με σύγχρονο εξοπλισμό cardio και εκγύμνασης μυών, καθώς και ποικιλία προγραμμάτων όπως aqua fit.

Διαθέσιμο στους επισκέπτες θα είναι επίσης μια ευρύχωρη περιοχή ευεξίας με σάουνα, ατμόλουτρο, θεραπείες ομορφιάς και μασάζ. Στο allsun Kids Club θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις με ζωντανή μουσική και παραστάσεις, ενώ θα υπάρχουν και ειδικές προσφορές για παιδιά και επισκέπτες νεαρής ηλικίας. Η τυπική προσφορά all inclusive της allsun περιλαμβάνει θεματικά μπουφέ, μαθήματα μαγειρικής και πρωινό μέχρι τις 11.30.

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα