TUI: 300.000 επιπλέον θέσεις για Τουρκία, Αίγυπτο, Ελλάδα και Ισπανία

18 Jun 2024, 15:47 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

TUI: 300.000 επιπλέον θέσεις για Τουρκία, Αίγυπτο, Ελλάδα και Ισπανία

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Μετά την ακύρωση όλων των ταξιδιών του FTI, ο ανταγωνιστής του TUI πρόσθεσε συνολικά 300.000 επιπλέον θέσεις, ιδίως στις πρώην βασικές αγορές του FTI που είναι η Τουρκία και η Αίγυπτος, και σε μικρότερη κλίμακα και στην Ελλάδα και την Ισπανία.

Οι 300.000 επιπλέον θέσεις αφορούν την τρέχουσα καλοκαιρινή σεζόν και καθεμία περιλαμβάνει προσφορά πτήσης και ξενοδοχείου.

Όπως επισημαίνει ο επικεφαλής Επικοινωνίας της TUI, Aage Dünhaupt, έμφαση δόθηκε στην Τουρκία και την Αίγυπτο προκειμένου να απορροφηθούν οι ακυρωμένες ποσοστώσεις στις χώρες αυτές και να διαμορφωθούν νέα ταξίδια σε συνεργασία με τους ξενοδόχους. Το ίδιο έχει γίνει και με την Ισπανία και την Ελλάδα, σε μικρότερη όμως κλίμακα, εφόσον ήδη υπήρχε πολύ υψηλό επίπεδο συμβολαίων με ξενοδόχους.

Η πρώτη προωθητική ενέργεια με ειδικές τιμές για ξενοδοχεία στην Τουρκία λανσαρίστηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο και σταδιακά θα ακολουθήσουν και επόμενες. Ωστόσο, λόγω του ότι η ζήτηση είναι πολύ υψηλή, τα αγαπημένα ξενοδοχεία των πελατών του FTI ενδέχεται σύντομα να γεμίσουν, προειδοποιεί η εκπρόσωπος της TUI, και γι’ αυτό γίνεται προσπάθεια να προστεθούν επιπλέον ποσοστώσεις το συντομότερο δυνατό.

Παράλληλα, και ο Schauinsland Reisen προσπαθεί να προσφέρει επιπλέον θέσεις. Η αύξηση της χωρητικότητας συχνά αποτελεί μια δυναμική διαδικασία όσον αφορά τα αεροπορικά ταξίδια, επισημαίνει ο τουρ οπερέιτορ.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα