Jet2holidays | Έλεγχος ασφαλείας στα υδάτινα πάρκα των ξενοδοχείων της (και στην Ελλάδα)

26 Jun 2024, 11:05 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

Jet2holidays | Έλεγχος ασφαλείας στα υδάτινα πάρκα των ξενοδοχείων της (και στην Ελλάδα)

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Συμφωνία με εξειδικευμένη εταιρεία για τον έλεγχο ασφαλείας των υδάτινων πάρκων σε όλα τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία της (και στην Ελλάδα) υπέγραψε η Jet2holidays.

Η συμφωνία έγινε με το The Fun Lab, που είναι πιστοποιημένη εταιρεία επιθεώρησης για την ασφάλεια των υδάτινων πάρκων. Οι επιθεωρητές θα ελέγξουν τα water parks 50 συνεργαζόμενων ξενοδοχείων στην Ισπανία, την Ελλάδα, την Πορτογαλία, την Κύπρο, τη Βουλγαρία, την Τουρκία και την Κροατία. Τα πάρκα αυτά, εφόσον βεβαίως τηρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας, θα λάβουν αποκλειστική πιστοποίηση «Safe Fun».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Jet2holidays, Steve Heapy, δήλωσε ότι η εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών είναι συνώνυμη με την Jet2holidays, ωστόσο, ένα κρίσιμο μέρος αυτής της υπηρεσίας είναι η ευημερία και η ασφάλεια όλων όσων κάνουν διακοπές μαζί της. 

Ως εκ τούτου, η συμφωνία με το The Fun Lab παρέχει σε όλους τη διαβεβαίωση ότι τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία που διαθέτουν υδάτινα πάρκα όχι μόνο προσφέρουν τις καλύτερες εμπειρίες, αλλά συνεχίζουν να λειτουργούν σύμφωνα με τα καλύτερα πρότυπα ασφαλείας.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Fun Lab, Javier Salvador Marín, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του γι αυτή τη συνεργασία, τονίζοντας ότι στόχος της εταιρείας του είναι να επεκταθεί σε νέες αγορές και να βοηθήσει τις τουριστικές εταιρείες να διασφαλίσουν την ασφάλεια των επισκεπτών τους, ενώ εγγυάται τη συμμόρφωση των υδάτινων πάρκων και πισίνων των ξενοδοχείων με τους κανονισμούς. 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα