Windrose: Πάνω από 10 οι μνηστήρες για τη θυγατρική του FTI

26 Jun 2024, 11:42 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Windrose: Πάνω από 10 οι μνηστήρες για τη θυγατρική του FTI

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Πάνω από 10 είναι οι μνηστήρες που διεκδικούν μία από τις θυγατρικές του FTI που συνεχίζουν να είναι κερδοφόρες, τον τουρ οπερέιτορ που εξειδικεύεται στον πολυτελή τουρισμό Windrose.

Σύμφωνα με το FVW, ο προσωρινός διαχειριστής αφερεγγυότητας, Müller-Heydenreich Bierbach & Colleagues, ανέθεσε την πώληση της εταιρείας με έδρα το Βερολίνο σε εταιρεία που ειδικεύεται σε συγχωνεύσεις και εξαγορές και ο διευθυντής της Windrose, Christian Böll δήλωσε ότι ήδη υπάρχουν πάνω από 10 ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση της Windrose.

Η Windrose κατάφερε να διασωθεί από το ντόμινο που προκάλεσε η αρχική κατάρρευση του FTI, καθώς σε αντίθεση με άλλες θυγατρικές που τέθηκαν σε καθεστώς αφερεγγυότητας τις τελευταίες εβδομάδες, η ίδια έχει πολλούς τομείς της δραστηριότητάς της που είναι ανεξάρτητοι από τις δραστηριότητες της μητρικής FTI.

Ο κ. Böll υπογραμμίζει ότι η Windrose έχει δικό της λογιστήριο, δικό της σύστημα κρατήσεων, δημιουργεί το δικό της προϊόν και πάντα συνεργάζεται με άλλα εισερχόμενα πρακτορεία.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα