Ο ΕΟΤ Premier Partner της έκθεσης WTM του Λονδίνου

23 Sep 2024, 15:50 | ΕΟΤ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Ο ΕΟΤ Premier Partner της έκθεσης WTM του Λονδίνου

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Premier Partner της διεθνούς τουριστικής έκθεσης του Λονδίνου, World Travel Market που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 7 Νοεμβρίου του 2024, ανακηρύχθηκε ο ΕΟΤ, ο οποίος θα παρουσιάσει τις δυναμικές πολιτιστικές εμπειρίες του προορισμού και τις τουριστικές δυνατότητες της χώρας καθόλη τη διάρκεια του έτους.

Η συνεργασία με τη WTM εξασφαλίζει τη θετική παγκόσμια προβολή της Ελλάδας στο διεθνές κοινό της έκθεσης, παρουσιάζοντας τη μεγάλη επένδυση της χώρας στη διασφάλιση ότι θα διατηρήσει τη θέση της ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς διακοπών στον κόσμο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της WTM, η Ελλάδα θα δείξει πώς η τουριστική στρατηγική της εξισορροπεί επιτυχώς τα οφέλη του τουρισμού με τις ανάγκες των τοπικών οικονομιών και κοινοτήτων, προστατεύοντας παράλληλα το φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον. Μαζί με τις πολιτικές για τη διαφοροποίηση των προσφορών, τον μετριασμό της εποχικότητας, την αναβάθμιση της εκπαίδευσης και την προώθηση της συνεργασίας με τις τοπικές κοινωνίες, έχουν εισαχθεί εργαλεία για ολοκληρωμένη και συστηματική συλλογή δεδομένων και ροή πληροφοριών στον τουρισμό.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει τη βιωσιμότητα με μια πολύπλευρη προσέγγιση, θέτοντας στο επίκεντρο τη διαφύλαξη των φυσικών και πολιτιστικών πόρων, την ανάδειξη λιγότερο γνωστών προορισμών, καθώς και την ταυτότητα και την ευημερία των τοπικών κοινωνιών.

Ως Premier Partner, ο ΕΟΤ θα αναβαθμίσει αυτή την πρόοδο, χάρη στις κορυφαίες ευκαιρίες διαφήμισης και μάρκετινγκ στην WTM. Η συνεργασία, σύμφωνα με την έκθεση, θα βοηθήσει επίσης την τουριστική επιτροπή και 80 από τους φορείς της που θα συμμετέχουν ως εκθέτες, να βελτιώσουν περαιτέρω το παγκόσμιο προφίλ της, συμμετέχοντας στην τελετή έναρξης και σε σημαντικές συνεντεύξεις τύπου στα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα