Ταξίδι γνωριμίας δημοσιογράφων από την Κύπρο στην Εύβοια και Βοιωτία

25 Jun 2024, 20:45 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Ταξίδι γνωριμίας δημοσιογράφων από την Κύπρο στην Εύβοια και Βοιωτία

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Υπηρεσία του ΕΟΤ στην Κύπρο διοργανώνει ταξίδι εξοικείωσης από 27 έως 30 Ιουνίου, με τη συμμετοχή 3 δημοσιογράφων στην Εύβοια και στη Βοιωτία.

Η εν λόγω δράση διοργανώνεται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο πλαίσιο της στρατηγικής του ΕΟΤ για την ανάδειξη και προβολή λιγότερο γνωστών ελληνικών προορισμών αποδίδοντας ιδιαίτερη σημασία στην προβολής της Εύβοιας, η οποία υπέφερε στο πρόσφατο παρελθόν από εκτεταμένες πυρκαγιές. Η Περιφέρεια θα καλύψει όλες τις δαπάνες φιλοξενίας, δηλαδή διαμονή, γεύματα-δείπνα και μετακινήσεις.

Στόχος του ταξιδιού είναι η προβολή του θρησκευτικού τουρισμού, του ιαματικού τουρισμού, του τουρισμού γαστρονομίας, του οινοτουρισμού, καθώς και του παραδοσιακού μοντέλου τουρισμού ''Ήλιος-Θάλασσα'' των περιοχών Εύβοιας και Βοιωτίας.

Τα μέρη επίσκεψης των φιλοξενούμενων θα είναι η Αιδηψός, τα Λιχαδονήσια και ο Αγ. Γεώργιος, το Οινοποιείο Βρυνιώτη, ο Όσιος Δαυίδ, ο Άγιος Ιωάννης Ρώσος, η Χαλκίδα, η Νέα Αρτάκη, η Θήβα, τα Αντίκυρα, ο Όσιος Λουκάς, το Αρχαιολογικό Μουσείο Αρέθουσας καθώς και το Πολεμικό Μουσείο Χαλκίδας.  Οι αρθρογραφίες των φιλοξενούμενων δημοσιογράφων θα δημοσιευθούν εντός της περιόδου Ιουλίου-Αυγούστου 2024.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα