Επαναλειτουργούν τα Δημοτικά Λουτρά Σιδηροκάστρου

26 Jun 2024, 07:41 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Επαναλειτουργούν τα Δημοτικά Λουτρά Σιδηροκάστρου

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο Δήμος Σιντικής ενέκρινε πρόσφατα την επαναλειτουργία των Δημοτικών Λουτρών Σιδηροκάστρου αμέσως μετά την παραλαβή του ειδικού σήματος λειτουργίας από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Τουρισμού.

Στη συζήτηση για το θέμα ο Δήμαρχος Σιντικής κ. Γιώργος Τάτσιος ενημέρωσε το Σώμα αρχικά για την πορεία της ποινικής υπόθεσης που αφορά την κατάχρηση μεγάλου χρηματικού ποσού από το Ταμείο της ΣΙΝΤΙΚΗ ΔΑΕ και η οποία κινδυνεύει με παραγραφή. Συνεχίζοντας, ο κ. Δήμαρχος είπε ότι έχουν κατατεθεί όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην ΕΥΠΑΤΕ, η οποία είναι η αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Τουρισμού, και σύντομα τα Δημοτικά Λουτρά Σιδηροκάστρου θα παραλάβουν το ειδικό σήμα λειτουργίας για την επαναλειτουργία τους.

Στο μεταξύ, έγιναν απαραίτητες επισκευές στους χώρους των Λουτρών και ορίστηκε νέος εντεταλμένος σύμβουλος, ο οποίος θα διευθύνει τη Μονάδα Ιαματικής Θεραπείας και το ξενοδοχείο. Κλείνοντας, ο κ. Δήμαρχος είπε ότι σε μεταγενέστερο στάδιο, το Δημοτικό Συμβούλιο θα πρέπει να αποφασίσει για το μέλλον των Λουτρών και για αυτό το λόγο ζήτησε από όλους τους δημοτικούς συμβούλους να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα