Ε.Ξ. Ρόδου | Διευκρινίσεις για τη μεταφορά διαμονής Τούρκων Επισκεπτών λόγω προβλημάτων στην έκδοσης βίζας

26 Jun 2024, 10:41 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Ε.Ξ. Ρόδου | Διευκρινίσεις για τη μεταφορά διαμονής Τούρκων Επισκεπτών λόγω προβλημάτων στην έκδοσης βίζας

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Eνωση Ξενοδόχων Ρόδου, σε συνέχεια των καθυστερήσεων που προέκυψαν, στην διαδικασία της έκδοσης βίζας των τούρκων πολιτών που επιθυμούσαν να επισκεφθούν την Ρόδο στα πλαίσια των διακοπών τους για το Μπαϊράμι, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, προσπαθώντας να διευκολύνει στο μετρό των δυνατοτήτων της την απρόσκοπτη είσοδο και διαμονή των επισκεπτών από την Τουρκία στην Ρόδο, ενημερώνει όσους δεν μπόρεσαν να εισέλθουν στο νησί για τις διακοπές τους στο πρόσφατο Μπαϊράμι, λόγω καθυστερήσεων στην έκδοση της βίζας τους, και οι οποίοι είχαν ήδη προπληρώσει την διαμονή τους στα ξενοδοχεία του νησιού, ότι μπορούν είτε μεταφέρουν την διαμονή τους για Σεπτέμβριο / Οκτώβριο ανάλογα με την διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου τους ή ενναλακτικά συνιστάτε η επιστροφή των χρημάτων τους.

Ήδη η ΕΞΡ έχει ενημερώσει σχετικά το τουρκικό Προξενείο στην Ρόδο, στο οποίο θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν τα στοιχεία τους μαζί με την απόδειξη κράτησης. Αφού λάβει όλα τα σχετικά στοιχεία, η Ένωση ξενοδόχων Ρόδου, θα αποστείλει σε όλους ενημέρωση για την σχετική διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου κ. Γιάννης Παπαβασιλείου: «Η τουρκική αγορά είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη Ρόδο και η επιθυμία όλων μας είναι η διαδικασία εισόδου των τούρκων επισκεπτών να πραγματοποιείται όσο πιο απρόσκοπτα γίνεται. Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα εξομαλυνθεί, με την υποστήριξη του κράτους και των αρμόδιων αρχών. Μέχρι τότε θα κάνουμε από πλευράς μας ως ΕΞΡ ό,τι είναι δυνατόν, για την υποστήριξη των επισκεπτών του νησιού μας».

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα