Διαγωνισμός για εκμίσθωση ακινήτου με σκοπό την τουριστική χρήση του στη Θάσο

27 Jun 2024, 07:46 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Διαγωνισμός για εκμίσθωση ακινήτου με σκοπό την τουριστική χρήση του στη Θάσο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας προκήρυξε διαγωνισμό για την παραχώρηση κατά χρήση ακινήτου στη Θάσο (έναντι τιμήματος), του οποίου η διαχείριση ανήκει στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ασκείται από την Περιφέρεια, με σκοπό την τουριστική χρήση του.

Πρόκειται για έκταση εμβαδού 366 τ.μ., στον Συνοικισμό Σκάλας Μαριών Θάσου. Η διεξαγωγή της δημοπρασίας θα γίνει, στο γραφείο με αριθμό 644 του 6ου ορόφου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας στην Ταχυδρομική Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 20 στη Καβάλα. Θα είναι φανερή και προφορική και θα διεξαχθεί στις 30 Ιουλίου με ώρα έναρξης στις 09:50 π.μ. με ώρα λήξης στις 10:00 π.μ. Η τιμή εκκίνησης του καταβλητέου τιμήματος για την μίσθωση της παραπάνω έκτασης, καθορίζεται στα  790 ευρώ ανά έτος για το σύνολο της έκτασης.

Να σημειωθεί ότι σε αυτού του είδους τις δημοπρασίες η διάρκεια της παραχώρησης της χρήσης ορίζεται σε 5 έτη, όταν πρόκειται για μονοετείς καλλιέργειες ή σε 25 έτη, όταν πρόκειται για πολυετείς καλλιέργειες, κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, βιοτεχνικές, βιομηχανικές, ή τουριστικές μονάδες κλπ., με δυνατότητα παράτασης του χρόνου μέχρι 5 ή 10 έτη αντίστοιχα.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα