Γνωμοδοτήσεις για 4 πλωτές εξέδρες στην Κω

05 Jul 2024, 08:57 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Γνωμοδοτήσεις για 4 πλωτές εξέδρες στην Κω

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τέσσερις γνωμοδοτήσεις για πλωτές εξέδρες εγκρίθηκαν από τους αρμόδιους φορείς, προς τοποθέτηση σε θαλάσσιες περιοχές της Κω.

Ειδικότερα, ο δήμος Κω γνωμοδότησε θετικά για την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας για εποχιακή χρήση, ως σημείο εκκίνησης και στάθμευσης μηχανοκίνητων και μη θαλασσίων μέσων αναψυχής, στη θαλάσσια περιοχή Καρδάμαινα της Κω, δίπλα στο ξενοδοχείο Akti Palace.

Παράλληλα, ο δήμος Κω γνωμοδότησε θετικά για την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας για εποχιακή χρήση, ως σημείο εκκίνησης και στάθμευσης μηχανοκίνητων και μη θαλασσίων μέσων αναψυχής, στη θαλάσσια περιοχή Καρδάμαινα της Κω, δίπλα στο ξενοδοχείο Mitsis Selection Blue Domes.

Περαιτέρω, ο δήμος Κω γνωμοδότησε θετικά για την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας για εποχιακή χρήση, ως σημείο εκκίνησης και στάθμευσης μηχανοκίνητων και μη θαλασσίων μέσων αναψυχής, στη θαλάσσια περιοχή Καρδάμαινα της Κω, δίπλα στο ξενοδοχείο Atlantica Mikri Poli Kos.

Τέλος, ο δήμος Κω γνωμοδότησε θετικά για την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας για εποχιακή χρήση, ως σημείο εκκίνησης και στάθμευσης μηχανοκίνητων και μη θαλασσίων μέσων αναψυχής, στη θαλάσσια περιοχή Καρδάμαινα της Κω, δίπλα στο ξενοδοχείο Porto Bello Royal.

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα