16ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Μιχάλης Κιούσης στο Αγρίνιο

22 Sep 2024, 07:51 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

16ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Μιχάλης Κιούσης στο Αγρίνιο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στις 5 και στις 6 Οκτωβρίου στο Αγρίνιο, έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί ο 16ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Μιχάλης Κιούσης.

Η αθλητική δράση περιλαμβάνει ημιμαραθώνιο δρόμο 21,1 χιλιομέτρων, με διαδρομή που ξεκινά από τη Δογρή θέση και συνεχίζει σε Παντάνασσα, Παραβόλα, Τραγάνα, Καινούργιο, Παναιτώλιο, Εθν. Οδό Αγρινίου Μεσολογγίου, Πανεπιστημίου, Κατράκη, αναστροφή στο κυκλικό κόμβο, Κατράκη Πανεπιστημίου Πυλήνης, Χαριλάου Τρικούπη και τερματίζει στην Πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο. Σημειώνεται ότι στον Ημιμαραθώνιο, δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Παράλληλα, η εκδήλωση περιλαμβάνει δρόμο 5 χιλιομέτρων, ο οποίος ξεκινά από την Πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο και συνεχίζει σε Χαρ. Τρικούπη, αναστροφή στα 2,5 χιλιόμετρα στην αντιπροσωπεία της Mercedes, Χαρ. Τρικούπη και τερματίζει στην Πλατεία Δημοκρατίας. Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα, έχουν οι αθλητές που έχουν γεννηθεί πριν από το 2012, ενώ για τους ανήλικους συμμετέχοντες, απαιτείται συναίνεση γονέα.

Στο πλαίσιο της δράσης, θα πραγματοποιηθεί και αγώνας δρόμου του ενός χιλιομέτρου με αφετηρία τον κόμβο εισόδου του Αγρινίου, για μαθητές δημοτικών σχολείων και γυμνασίων.

Σημειώνεται ότι οι αγωνιστικές διαδρομές είναι εξ’ ολοκλήρου ασφαλτοστρωμένες, επίπεδες και με ελάχιστη υψομετρική διαφορά.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα