Ανατολική Μάνη | Τι έκανε εταιρεία για να συνδεθεί το κάμπινγκ της με το δίκτυο αποχέτευσης

02 Oct 2024, 22:00 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Ανατολική Μάνη | Τι έκανε εταιρεία για να συνδεθεί το κάμπινγκ της με το δίκτυο αποχέτευσης

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Εταιρία «Thalata Mani Resort Α.Ε.», κατέθεσε αίτηση στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης του Δήμου Ανατολικής Μάνης για την επέκταση του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στον οικισμό Μαυροβουνίου, πόλεως Γυθείου προκειμένου να συνδεθεί το κάμπινγκ 4 αστέρων ιδιοκτησίας της με το δίκτυο αποχέτευσης.

Η Εταιρία «Thalata Mani Resort Α.Ε.» έχει ήδη αναθέσει την εκπόνηση της μελέτης για την επέκταση του δικτύου αποχέτευσης του Δήμου σε μελετητή δημοσίων έργων και αναλαμβάνει πλήρως την κάλυψη της αμοιβής του μελετητή. Με την ολοκλήρωση της μελέτης υπήρχε πρόβλεψη να συνταχθεί ο τεχνικός φάκελος και ο προϋπολογισμός του έργου επέκτασης. Παράλληλα, η Εταιρεία ανέφερε ότι ήταν διατεθειμένη να καλύψει οικονομικά στην ολοκλήρωση του έργου αυτού σε συνεργασία με τη Δημοτική Επιχείρηση και το Δήμο Ανατολικής Μάνης.

Κατόπιν αυτού η Δημοτική Επιχείρηση αποδέχθηκε την αίτηση της εταιρείας ορίζοντας μία σειρά προϋποθέσεις οι οποίες είχαν ως εξής:

- Η εκπόνηση των μελετών να γίνει από γραφείο μελετών που έχει τα κατάλληλα πτυχία για τις αντίστοιχες κατηγορίες μελετών σε συνεργασία με το Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ανατολικής Μάνης το οποίο θα τις ενέκρινε και θα τις έστελνε στο Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης για την παραλαβή τους, αφού ολοκληρωνόταν και σχετική διαδικασία αδειοδότησης του έργου από τις αρμόδιες Υπηρεσίες.

- Η σχεδίαση του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων να γίνει έτσι ώστε να μπορεί να παροχετεύσει σε αυτό τα λύματα των υπαρχόντων ξενοδοχειακών μονάδων και οικιών της περιοχής αλλά και των μελλοντικών υποδομών που ενδέχεται να γίνουν στον οικισμό Μαυροβουνίου τα επόμενα χρόνια.

- Τέλος, η κατασκευή του έργου να γίνει από κατάλληλη εργοληπτική εταιρεία αντιστοίχων προσόντων την οποία θα εγκρίνει το Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης με νέα απόφασή του και η επίβλεψη του έργου και η παραλαβή των εργασιών να γίνει από το Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα