Διεθνές Συνέδριο για την προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας στη Λάρισα

05 Oct 2024, 10:49 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Διεθνές Συνέδριο για την προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας στη Λάρισα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Από τις 18 έως τις 20 Οκτωβρίου στη Λάρισα, έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή του 10ου Διεθνούς Συνεδρίου για την προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, το οποίο μεταξύ άλλων συνδιοργανώνει η Επιστημονική Ένωση για την προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, θα συζητηθούν θέματα για τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την αξιολόγηση καινοτόμων δράσεων κυρίως στην Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, αλλά και στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και απευθύνεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς κάθε βαθμίδας, καθώς έχει ευρύ επιστημονικό και παιδαγωγικό χαρακτήρα.

Εκτός από τους προσκεκλημένους ομιλητές καθηγητές Πανεπιστημίων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, πρόκειται να υπάρξει και μεγάλη συμμετοχή εισηγητών και συνέδρων από όλη τη χώρα.

Ειδικότερα, το συνέδριο παρακολουθούν περίπου 1600 εκπαιδευτικοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό και παρουσιάζονται περισσότερες από 600 εργασίες.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, η πληρότητα των ξενοδοχείων της πόλης της Λάρισας φτάνει στο 100% γεγονός που τονώνει την οικονομική ζωή της πόλης και συμβάλει στην τουριστική προβολή της περιοχής.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα