Elia Antonioudaki: Ελληνίδα η νέα αντιπρόεδρος Ανάπτυξης της Trinity στο Λονδίνο – Αναζήτηση ξενοδοχειακών επενδύσεων στην Ευρώπη

01 Jul 2024, 13:22 | ΠΡΟΣΩΠΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Ελληνίδα η νέα αντιπρόεδρος Ανάπτυξης της Trinity στο Λονδίνο – Αναζήτηση ξενοδοχειακών επενδύσεων στην Ευρώπη

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Έπειτα από την πρόσφατη απόκτηση του Park Hyatt Zurich, η Αμερικανική επενδυτική εταιρία ακινήτων με έμφαση στα ξενοδοχεία, Trinity Investments, διεύρυνε την ηγετική της ομάδα στο Λονδίνο η οποία θα διερευνά ευκαιρίες επενδύσεων στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ελληνικής καταγωγής κ. Elia Antonioudaki ανέλαβε καθήκοντα Αντιπροέδρου Ανάπτυξης, η κ. Mai Kawashima Αντιπροέδρου Εξαγορών, ο κ. George Austin Διευθυντή Στρατηγικών Επιχειρήσεων και η κ. Andrea Hendrick Αντιπροέδρου Οικονομικών.

Η κ. Antonioudaki προηγουμένως εργαζόταν ως Project Director στην L&R Hotels L&R Hotels, όπου ήταν επικεφαλής των προγραμμάτων κεφαλαιουχικών δαπανών στο Ην. Βασίλειο, την Ευρώπη και την Καραϊβική, από τη σύλληψη μέχρι την ολοκλήρωσή τους.

Πριν από την L&R, εργάσθηκε στην Hilton Worldwide ως Διευθύντρια Capital Projects στην περιοχή EMEA και κατείχε διαφορετικές θέσεις διαχείρισης έργου στην Zoniro S.A. – Dolphin Capital Partners (DCP) και την Galaxy G C Group LLC.

Είναι απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου της Αθήνας και του Πανεπιστημίου Columbia.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα