Sebastian Ebel: Η TUI φιλοδοξεί να γίνει παγκόσμιο brand αναψυχής με όχημα μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις και lifestyle κατάστημα

22 Oct 2024, 13:32 | ΠΡΟΣΩΠΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Η TUI φιλοδοξεί να γίνει παγκόσμιο brand αναψυχής με όχημα μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις και lifestyle κατάστημα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

H TUI επιδιώκει να τοποθετηθεί στην αγορά ως ένα παγκόσμιο brand αναψυχής, με διαδικτυακό κατάστημα προϊόντων lifestyle και περισσότερες συνεργασίες σπόνσορα σε αθλητικές διοργανώσεις.

Στο επίκεντρο της προσοχής του ομίλου βρίσκονται οι μαραθώνιοι στη Μαγιόρκα και τη Ρόδο, καθώς και αθλήματα στους προορισμούς, όπως το παντέλ και ποδόσφαιρο μικρών γηπέδων.

Αυτό ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της TUI, Sebastian Ebel, κατά το ετήσιο συνέδριο της κοινοπραξίας ταξιδιωτικών γραφείων Best Reisen που πραγματοποιείται από τις 18 έως τις 22 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Grecotel Riviera Olympia Resort, στην Κυλλήνη.

Ο TUI Rhodes Marathon, που πρόκειται να διεξαχθεί στις 6 Απριλίου 2025, σηματοδοτεί το δεύτερο σημαντικό διεθνές αθλητικό γεγονός στη νέα στρατηγική χορηγίας αθλητικών αγώνων της TUI, μετά το TUI Palma Marathon Mallorca τον Οκτώβριο, που είχε συμμετοχές από 8.500 δρομείς και 500 εργαζομένους της TUI.

Η TUI είναι ο νέος χορηγός τίτλου και συνεργάτης διανομής του TUI Rhodes Marathon, και η σχετική σύμβαση καλύπτει τις διοργανώσεις του 2025, 2026 και 2027, συνιστώντας κομβικό σημείο για τις πρωτοβουλίες της εταιρείας για τον αειφόρο τουρισμό μέσω του Rhodes Co-Lab, ενός συνεργατικού έργου με την Διοίκηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Αυτού του είδους οι διοργανώσεις, σε συνδυασμό με τα κατάλληλα ταξίδια, αναμένεται να συμβάλουν στη διάδοση του brand της TUI διεθνώς και να το συνδέσουν με τις δραστηριότητες.

Εκτός από τις αθλητικές διοργανώσεις, σχεδιάζεται και ένα διαδικτυακό κατάστημα με προϊόντα lifestyle το οποίο θα λανσαριστεί το Δεκέμβριο υπό το brand της TUI. Το κατάστημα θα διαθέτει  hoodies, μπλουζάκια, βαλίτσες και αθλητικά παπούτσια, αλλά και δραστηριότητες εντός και εκτός του ξενοδοχείου όπως εισιτήρια για συμμετοχή σε αθλητικές διοργανώσεις όπως της Μαγιόρκα και της Ρόδου.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα