Ρωσικός τουρισμός | Τριπλάσια ζήτηση για οργανωμένες διακοπές στην Κύπρο από τη Russian Express

19 Jun 2024, 11:04 | ΚΥΠΡΟΣ

TornosNews.gr

Ρωσικός τουρισμός | Τριπλάσια ζήτηση για οργανωμένες διακοπές στην Κύπρο από τη Russian Express

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τριπλασιάστηκε η ζήτηση στη ρωσική αγορά για οργανωμένες εκδρομές στην Κύπρο από τη Russian Express, τον μοναδικό μεγάλο ταξιδιωτικό πράκτορα που καταλαμβάνει όλες τις θέσεις στις πτήσεις της Jazeera Airways προς Λάρνακα αυτό το καλοκαίρι. Το βάθος των κρατήσεων, από την έναρξη των πωλήσεων, έφτασε τον Οκτώβριο, σημειώνοντας επίσης τριπλάσια αύξηση της ζήτησης σε σύγκριση με πέρυσι.

Οι κύριοι λόγοι είναι η υψηλή ζήτηση και οι ελάχιστες αυξήσεις τιμών, δήλωσε η υπηρεσία Τύπου του ταξιδιωτικού πράκτορα στο σάιτ της Ένωσης Ρώσων τουρ οπερέιτορ. 

«Οι τιμές στην Κύπρο είναι τώρα στα επίπεδα του περασμένου έτους, δεν έχουν αλλάξει λόγω του πληθωρισμού. Έτσι, μια περιοδεία 7 διανυκτερεύσεων για δύο το δεύτερο μισό του Ιουλίου θα κοστίσει από 176 χιλιάδες ρούβλια. με την πτήση», διευκρίνισε η εταιρεία.

Το πρόγραμμα πτήσεων για την Κύπρο από τη Μόσχα ξεκινά στις 3 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως τις 16 Οκτωβρίου . Πτήσεις προς Λάρνακα με σύνδεση στο Κουβέιτ πραγματοποιούνται από το αεροδρόμιο Domodedovo της Μόσχας δύο φορές την εβδομάδα: Τετάρτη και Κυριακή.

Για να ταξιδέψουν, οι τουρίστες θα χρειαστούν βίζα, η οποία μπορεί να εκδοθεί σε 5-6 εργάσιμες ημέρες - κάτι που είναι πολύ πιο γρήγορο και ευκολότερο από τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.

Οι πλούσιοι Ρώσοι επιλέγουν το Μαυροβούνιο και την Κροατία 

Εν τω μεταξύ, το Μαυροβούνιο και η Κροατία προσελκύει αυτό το καλοκαίρι τους πλούσιους Ρώσους τουρίστες. Σύμφωνα με τον ταξιδιωτικό πράκτορα PAX, που έχει και φέτος συνάψει αποκλειστική συμφωνία με τον αερομεταφορέα του Κουβέιτ Jazeera Airways, προβλέπεται αύξηση 40% στα ταξίδια αυτά σε σχέση με πέρυσι.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα