Εκδήλωση Shaping the Future of Hospitality στη Ζάκυνθο

08 Oct 2024, 07:34 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Εκδήλωση Shaping the Future of Hospitality στη Ζάκυνθο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στις 9 Οκτωβρίου στη Ζάκυνθο, έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί εκδήλωση με κεντρικό θέμα Shaping the Future of Hospitality, διοργάνωσης της εταιρείας COCO-MAT A.E.

Σκοπός της εκδήλωσης, είναι η συγκέντρωση διακεκριμένων επαγγελματιών από τον τουριστικό κλάδο, η οποία αποβλέπει στη δημιουργία μιας μοναδικής πλατφόρμας ανταλλαγής ιδεών, καινοτομιών και βέλτιστων πρακτικών στον τομέα της φιλοξενίας.

Μέσα από τις ομιλίες και τις συζητήσεις, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν προσωπικές ιστορίες επιτυχίας και να προωθήσουν νέες τάσεις που διαμορφώνουν το μέλλον της ξενοδοχειακής αγοράς.

Σημαντικοί ομιλητές από διάφορους τομείς της τουριστικής βιομηχανίας θα προσφέρουν τη γνώση και την εμπειρία τους, παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες για την εξέλιξη και τις προοπτικές του κλάδου.

Η εκδήλωση είναι μέρος μιας σειράς από Hospitality Roadshows, τα οποία έχουν ήδη πραγματοποιηθεί στο Πήλιο, την Πελοπόννησο, την Κρήτη, την Ήπειρο και τις Κυκλάδες. Στα μελλοντικά πλάνα περιλαμβάνεται η επέκταση του Roadshow και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση τίθεται υπό την αιγίδα του δήμου Ζακύνθου.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα