Ζαγόρι | Διαγωνισμός για τη μίσθωση του Δημοτικού Ξενώνα Σκαμνελίου

27 Jun 2024, 07:44 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Ζαγόρι | Διαγωνισμός για τη μίσθωση του Δημοτικού Ξενώνα Σκαμνελίου

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο Δήμος Ζαγορίου προκήρυξε δημόσιο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για τη μακροχρόνια εκμίσθωση του Δημοτικού Ξενώνα Σκαμνελίου με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα προσφορά βάσει σχέσης ποιότητας –τιμής.

Η Δημοπρασία θα γίνει στα γραφεία του Δήμου Ζαγορίου στους Ασπραγγέλλους την 30η Ιουλίου και ώρα 11.00 π.μ. ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού. Η διάρκεια της μίσθωσης έχει οριστεί σε 25 έτη από την υπογραφή της σύμβασης.

Σκοπός είναι η συντήρηση – ανακατασκευή του Ξενώνα για τη λειτουργία επιχείρησης με όμοια χρήση. Οι δαπάνες της πλήρους ανακατασκευής ή της υποχρεωτικής συντήρησης  θα βαρύνουν τον μισθωτή. Κάθε εργασία θα εκτελεστεί υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν εξασφαλιστεί οι απαραίτητες από την νομοθεσία άδειες. Ο μισθωτής υποχρεούται να λειτουργεί στο ισόγειο χώρο εστίασης – καφενείου για τους κατοίκους του οικισμού.

Το κτίριο του Κοινοτικού Ξενώνα κτίστηκε από την Κοινότητα Σκαμνελίου πριν από το 1970. Το 1988 εκδόθηκε οικοδομική άδεια επισκευής του Κοινοτικού Ξενώνα Σκαμνελίου και λειτούργησε έως το 2021 με την ίδια χρήση. Το 2021 έγινε διαχωρισμός του κτιρίου, αλλαγή χρήσης και τακτοποίηση αυθαίρετων κατασκευών (ψησταριά) για τη δημιουργία μόνο του ισόγειου καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος λόγω εκτεταμένων φθορών στον 1ο όροφο.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα