Στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου το Αthens Flying Week 2024» στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας

13 Sep 2024, 17:17 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου το Αthens Flying Week 2024» στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο ΕΟΤ θα συμμετέχει οικονομικά στη διοργάνωση της εκδήλωσης «Αthens Flying Week 2024» που θα διεξαχθεί στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου.  

Το Athens Flying Week έχει θεσμοθετηθεί ως μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές διοργανώσεις της Ευρώπης, στην οποία συμμετέχουν παγκοσμίου φήμης πιλότοι και αεροπορικές ομάδες. Συγκεκριμένα, το Athens Flying Week έχει σχεδιασθεί ώστε να απευθύνεται τόσο σε εξειδικευμένο κοινό π.χ. τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες αεροπόρους της Πολεμικής, Πολιτικής και Γενικής αεροπορίας – τους αερομοντελιστές) όσο και στο ευρύ κοινό κάθε ηλικίας που θέλει να αποκτήσει την εμπειρία μιας πτήσης με ένα μικρό αεροπλάνο ή μέσω προσομοιωτή και να παρακολουθήσει μοναδικές αεροπορικές επιδείξεις.

Το Athens Flying Week αποτελεί ένα project, το οποίο σταδιακά και χρόνο με τον χρόνο θεσμοθετείται ως μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο λεκανοπέδιο Αττικής Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα αποτελέσει πόλο έλξης τουριστών- στην πλειοψηφία τους υψηλού κοινωνικού και οικονομικού επιπέδου, με ειδικό ενδιαφέρον για τα αεροπλάνα και σχετικές με αυτά δραστηριότητες (αεραθλητισμός)-, αλλά και για ένα ευρύτερο κοινό, προσθέτοντας ένα νέο τουριστικό προϊόν στην πόλη των Αθηνών (η οποία προβάλλεται επίσης ως προορισμός city break) και συμβάλλοντας στην παραγωγή θετικών ειδήσεων για την πόλη και κατ’ επέκταση τη χώρα συνολικά.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα