e-Ε.Φ.Κ.Α. | Διαγωνισμός για μίσθωση ακινήτου - φιλέτου στο Σύνταγμα για χρήση γραφείων

17 Sep 2024, 06:18 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Σοφία Κοντογιάννη

e-Ε.Φ.Κ.Α. | Διαγωνισμός για μίσθωση ακινήτου - φιλέτου στο Σύνταγμα για χρήση γραφείων

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο e-Ε.Φ.Κ.Α. προκήρυξε Δημόσιο Πλειοδοτικό Διαγωνισμό με κατάθεση κλειστών προσφορών, με αντικείμενο την ανάδειξη Αναδόχου για την 12ετή εκμίσθωση ακινήτου, κυριότητας, νομής, διοίκησης και διαχείρισής του, το οποίο καταλαμβάνει ολόκληρο τον πρώτο όροφο του μεγάρου επί της οδού Όθωνος 10 και Λ. Αμαλίας, επί της πλατείας Συντάγματος στην Αθήνα, συνολικής επιφάνειας περίπου 958 τ.μ. με επενδυτικό πρόγραμμα ανακαίνισής του.

Οι εργασίες του επενδυτικού προγράμματος ανακαίνισης θα εκτελεστούν από τον Ανάδοχο / Μισθωτή, με δικές του δαπάνες και θα ανέρχονται στο ποσό των  800.000 ευρώ με Φ.Π.Α., κατ’ ελάχιστον, χωρίς το ποσό αυτό να συμψηφίζεται με κανένα τρόπο με το εκάστοτε καταβαλλόμενο μίσθωμα. Το ακίνητο θα χρησιμοποιηθεί από τον Μισθωτή για χρήση γραφείων, αποκλειόμενης οποιασδήποτε άλλης χρήσης αυτού (λ.χ. αποθηκευτικοί χώροι, καταστήματα, πάσης φύσεως τουριστικά καταλύματα ή διαμερίσματα, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος κ.λπ.).

Το ελάχιστο μηνιαίο μίσθωμα – μηνιαίο μίσθωμα έναρξης του διαγωνισμού, ορίζεται στο ποσό των 13.500 ευρώ πλέoν χαρτοσήμου 3,6 %, το οποίο καταβάλλεται από τον μισθωτή.

Ο Διαγωνισμός θα διενεργηθεί την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου και ώρα  11:00’ π.μ., στα γραφεία του e-Ε.Φ.Κ.Α. επί της οδού Ιπποκράτους 19

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα