Νέος Γενικός Διευθυντής στη City Contact από 1η Ιανουαρίου 2025

21 Oct 2024, 17:31 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

TornosNews.gr

Νέος Γενικός Διευθυντής στη City Contact από 1η Ιανουαρίου 2025

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η City Contact ανακοινώνει ότι από την 1η Ιανουαρίου 2025, τη θέση του Γενικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο κος Κωνσταντίνος Παπαγιαννόπουλος. 

Ο κος Παπαγιαννόπουλος διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα του τουρισμού, έχοντας εργαστεί τα τελευταία 8 χρόνια στην GetYourGuide, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες OTA παγκοσμίως, με έδρα το Βερολίνο ενώ κατά τη διάρκεια της καριέρας του στην GetYourGuide, κατείχε διάφορες θέσεις. Σήμερα, εκτελεί χρέη Country Manager για την Ελλάδα και την Κύπρο, επιδεικνύοντας εξαιρετική ικανότητα στον τομέα της ανάπτυξης και της διαχείρισης σχέσεων.

Ο κος Παπαγιαννόπουλος είναι κάτοχος MBA στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στη Διεθνή Διοίκηση Επιχειρήσεων από το ESMT Berlin (European School of Management & Technology). Έχει επίσης ολοκληρώσει τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, από όπου απέκτησε πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στο Στρατηγικό Sales Management. 

Η City Contact καλωσορίζει τον κ. Παπαγιαννόπουλο στην ομάδα της και προσβλέπει σε μια επιτυχημένη συνεργασία, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας και τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της στον τομέα του τουρισμού.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα