Κώστας Σπηλιάδης: Γεύση Ελλάδας στο Ντουμπάι - Έλληνας σεφ ανοίγει το εστιατόριο της διάσημης αλυσίδας "Μilos" σε πολυτελές ξενοδοχείο

Γεύση Ελλάδας στο Ντουμπάι - Έλληνας σεφ ανοίγει το εστιατόριο της διάσημης αλυσίδας "Μilos" σε πολυτελές ξενοδοχείο

Μια από τις καλύτερες αλυσίδες εστιατορίων στον κόσμο με Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα, η «estiatorio Milos», που ανήκει στον αναγνωρισμένο σεφ Κώστα Σπηλιάδη, πρόκειται να ανοίξει νέο εστιατόριο, αυτή την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου, στο νέο, υπερπολυτελές ξενοδοχείο Atlantis The Royal στο Ντουμπάι.

H αλυσίδα ιδρύθηκε στο Μόντρεαλ το 1979 και διαθέτει εστιατόρια στη Νέα Υόρκη, την Αθήνα, το Λας Βέγκας, το Μαϊάμι και το Λονδίνο που προσφέρουν την κομψή απλότητα ενός παραθαλάσσιου ελληνικού εστιατορίου.

Το «Milos» θα επιδιώξει να μεταφέρει μια αυθεντική Ελληνική αίσθηση στους πελάτες του στο Ντουμπάι, με παραδοσιακές αξίες της Μήλου όπως η φιλοξενία.

Όταν το Μήλος άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του, στόχευε να καλωσορίσει τους επισκέπτες σε μια εμπειρία που αγκάλιαζε το φαγητό ως μια πράξη διαμοιρασμού.

Το Estiatorio Milos ιδρύθηκε γύρω από την ελληνική έννοια της φιλοξενίας προσφέροντας φροντίδα για όλους τους επισκέπτες με ζεστασιά και γενναιοδωρία. Ο κ. Σπηλιάδης οραματίστηκε κάθε επισκέπτης να βιώνει το αίσθημα της γενναιοδωρίας μέσα από τη κοινή φύση του φαγητού. Η προετοιμασία του ψαριού γίνεται με τον πιο λεπτό, απλούστερο και πιο γευστικό τρόπο, σύμφωνα με τη φύση και την έννοια της φιλοξενίας.

Η αγορά θαλασσινών βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των εστιατορίων «Milos» με τα πιο φρέσκα αλιεύματα από όλη τη Μεσόγειο. Οι επισκέπτες οδηγούνται στην αγορά και δημιουργούν τη δική τους γευστική εμπειρία επιλέγοντας το μενού τους με τη βοήθεια και την καθοδήγηση έμπειρων σεφ του Milos. Μπορούν επίσης να απολαύσουν «το ελαιόλαδο των αδελφών μου», ελληνικό θυμαρίσιο μέλι από το νησί των Κυθήρων, θαλασσινό αλάτι οικογενειακής παραγωγής και μια σειρά από φρέσκα φρούτα και λαχανικά που προέρχονται από Έλληνες συνεργάτες τα οποία καλλιεργούνται από γενιά σε γενιά.

Τα ενυπόγραφα πιάτα περιλαμβάνουν το Milos special, έναν πύργο από λεπτό, τραγανό τηγανητό κολοκύθι και φέτες μελιτζάνας πάνω από πλούσιο, σπιτικό τζατζίκι και ελληνικό τυρί σαγανάκι.

Στα Must είναι το ψητό χταπόδι και η ντοματοσαλάτα, που υπόσχονται να αποδώσουν γεύση από τη θάλασσα και την Ελλάδα όπως κανένα άλλο πιάτο.

Ο εντυπωσιακός αστακός, είναι ένα αγαπημένο κλασικό πιάτο με πινελιές του «Milos», ενώ μια επιτραπέζια εντυπωσιακή εμφάνιση είναι ολόκληρο το σασίμι ψαριού, όπου οι επισκέπτες επιλέγοντας το δικό τους φρέσκο ​​ψάρι από την «Ψαραγορά», για να ετοιμαστεί ως σασίμι, σεβίτσε ή ταρτάρ.

Οι επισκέπτες έχουν επίσης τη δυνατότητα να επιλέξουν από τη συλλογή με περισσότερα από 300 μπουκάλια κρασιού.

Ο κ. Κώστας Σπηλιάδης δήλωσε: «Η Μέση Ανατολή, συγκεκριμένα το Ντουμπάι, βρίσκεται στα ραντάρ μας εδώ και αρκετό καιρό. Το Ντουμπάι έχει γίνει ένας κορυφαίος προορισμός μαγειρικής και φιλοξενίας, με τους πιο ταλαντούχους σεφ του κόσμου και γνωστές μάρκες που εκπροσωπούνται. Το Atlantis The Royal είναι ένας ιδανικός συνεργάτης στις προσπάθειές μας να παρουσιάσουμε στον κόσμο στην ελληνική κουζίνα, αναδεικνύοντας τα πιο εκλεκτά υλικά και κλασικές παρασκευές. Είμαι ενθουσιασμένος που ανοίγω τις πόρτες και βάζω το Ντουμπάι να δοκιμάσει τις γεύσεις της Ελλάδας».

Ο Κώστας Σπηλιάδης, ιδρυτής του estiatorio Milos, έφτασε για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη το 1966 από την γενέτειρά του, την Πάτρα. Το 1979 άνοιξε το πρώτο εστιατόριο «Μilos» στο Μόντρεαλ. Το εστιατόριο έγινε γρήγορα ένας από τους πιο σημαντικούς προορισμούς στην πόλη για φαγητό, εισάγοντας νέες γεύσεις και γαστρονομικές εμπειρίες.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του στο Μόντρεαλ, το 1997 ακολούθησε η Νέα Υόρκη, όπου συνεργάστηκε απευθείας με ομάδα Ελλήνων ψαράδων από το νησί των Κυθήρων οι οποίοι παρέδιδαν τη ψαριά τους τα μεσάνυχτα για να παρέχουν τα πιο φρέσκα προϊόντα στους επισκέπτες.

Το όραμα του κ. Σπηλιάδη έκανε τον κύκλο του όταν, το 2004, άνοιξε εστιατόριο «Milos» και στην Αθήνα, παράλληλα με τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ελλάδα, και έπειτα το 2010 στο Λας Βέγκας, το 2012 στο Μαϊάμι και το 2015 στο Λονδίνο.

Νέο εστιατόριο «Milos» θα ανοίξει επίσης στη Νέα Υόρκη, το δεύτερο στην περιοχή, τον Μάρτιο του 2019, στο πλαίσιο του έργου Hudson Yards στη δυτική πλευρά του Μανχάταν.

 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 19/11 10:47

    Βιωματική επίσκεψη του ΠΜΣ «Διοίκηση Επιχειρήσεων Φιλοξενίας και Τουρισμού» σε τυροκομείο και οινοποιείο

  2. 19/11 10:04

    Προληπτικές δράσεις για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής στην πολιτιστική κληρονομιά

  3. 19/11 09:32

    Όμιλος Jet2 και Jet2holidays | Επιπλέον πτήσεις προς Κεφαλονιά και Ζάκυνθο από το Leeds Bradford

  4. 19/11 04:11

    Μεγάλη αύξηση του φόρου sτις βραχυπρόθεσμες μισθώσεις στη Βουδαπέστη και αναστολή νέων αδειών

  5. 19/11 04:09

    Δήμος Καντάνου-Σελίνου: Αίτηση για το πρόγραμμα κρατικής ενίσχυσης του καταδυτικού τουρισμού

  6. 19/11 04:05

    Δήμος Καλαμάτας: Άρση καταγγελίας μίσθωσης του ακινήτου «Ξενοδοχείο Βασιλικόν»

  7. 19/11 04:04

    Υπουργείο Τουρισμού: Ομάδα Εργασίας για τον κώδικα νομοθεσίας για τις τουριστικές επιχειρήσεις

  8. 19/11 04:01

    Δήμος Αλίμου: Πρόταση χρηματοδότησης για κατασκευή ελεύθερου τεχνητού υποβρύχιου αξιοθέατου

  9. 18/11 17:51

    MSC Cruises: Πρεμιέρα με κρουαζιέρες από τον Πειραιά για την πρώτη χειμερινή σεζόν στην Ελλάδα

  10. 18/11 16:39

    Οι νέες δράσεις για τον ελληνικό τουρισμό μέσα από τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό

  11. 18/11 16:33

    Airbnb: Χωρίς αποτέλεσμα η "καταστολή" των βραχυχρόνιων μισθώσεων (και) στη Βαρκελώνη

  12. 18/11 16:05

    Γνώμη | Η κλιματική κρίση και οι αρνητές της...

  13. 18/11 15:14

    FTI: Πωλήθηκε το Labranda Marine Aquapark στην Κω

  14. 18/11 13:47

    Έρευνα: Οι ταξιδιώτες θέλουν βιομετρικά στοιχεία και μεγαλύτερη ασφάλεια στα ταξίδια

  15. 18/11 12:14

    Ryanair: Nέα εποχική σύνδεση Βρυξέλλες – Νέα Αγχίαλος το 2025

  16. 18/11 12:06

    Τι ξεχνούν οι επιβάτες στα ταξί στην Ελλάδα και στην Ευρώπη | Πολλά κινητά τηλέφωνα και μία σόμπα....

  17. 18/11 12:01

    Η Ρόδος υποστηρίζει την ίδρυση Εθνικού Φορέα Συνεδριακού Τουρισμού

  18. 18/11 11:54

    Η κλιματική κρίση «θάνατος» για τις μεγαλουπόλεις

  19. 18/11 11:50

    Sky Express: Ξεκίνησαν καθημερινές πτήσεις Αθήνα - Κωνσταντινούπολη

  20. 18/11 11:33

    Αντώνης Παγώνης | 10ετές πρόγραμμα για την προβολή συγκεκριμένων προορισμών

  21. 18/11 11:32

    CNT: Η Αθηναϊκή Ριβιέρα στους 11 κορυφαίους προορισμούς διακοπών στην Ευρώπη για το 2025

  22. 18/11 11:24

    O Χάρης Θεοχάρης στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού

  23. 18/11 11:04

    Τουρισμός | Τάση για κρατήσεις εκτός αιχμής από τους Βρετανούς

  24. 18/11 10:35

    ΠΟΤΑΠ | Δράσεις για την προβολή του Ολύμπου

  25. 18/11 10:24

    Wyndham Hotels: Νέος αναπτυξιακός κύκλος στην Ελλάδα σε δημοφιλείς και λιγότερο γνωστούς προορισμούς

  26. 18/11 06:05

    EOT | 'Αδεια χρήσης για 3 αφίσες για την «The Corfu Trilogy»

  27. 17/11 16:35

    Τουρισμός | Τέλος Ανθεκτικότητας: Λάθος υπολογισμός για τα έσοδα από τα ξενοδοχεία, που οδηγεί σε δίκαιη μείωση 50% του Τέλους!

  28. 17/11 07:55

    Επιτροπή τουριστικής ανάπτυξης και προβολής δήμου Παρανεστίου

  29. 17/11 07:14

    Υπουργείο Τουρισμού: Μία έγκριση και μία απόρριψη για χρηματοδότηση αναβάθμισης τουριστικών λιμένων

  30. 17/11 07:09

    Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου | Να ανασταλεί η ένταξη της παραλίας Κέρους Λήμνου στις «απάτητες»

  31. 17/11 06:54

    Οι ευκαιρίες τοποθέτησης ελληνικών κρασιών σε ισπανικά εστιατόρια και ξενοδοχεία

  32. 17/11 06:21

    Διαγωνισμός για λειτουργία παγοδρομίου στην κεντρική πλατεία Ιστιαίας

  33. 17/11 04:17

    Δημόσιος Διαγωνισμός για τη μίσθωση 4 κυλικείων του αθλητικού κέντρου Μίκρας

  34. 16/11 19:59

    Ιταλία: Μέτρα κατά του υπερτουρισμού στην Πομπηία - όριο 20.000 επισκεπτών την ημέρα

  35. 16/11 14:10

    CV Villas | +29% οι κρατήσεις για βίλες στην Ελλάδα το 2025

  36. 16/11 11:45

    Κομισιόν | Ελληνική οικονομία: Ανάπτυξη πάνω από 2% μέχρι και το 2026

  37. 16/11 11:21

    Κυρίαρχο το ελληνικό μέλι στην κυπριακή αγορά

  38. 16/11 11:20

    Συνεργασία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Λάρισας και του Ελληνικού Δικτύου Δήμων με Ποτάμια

  39. 16/11 01:13

    Θετικά τα μηνύματα για τη Σαντορίνη από την WTM | Στόχος η επαναφορά της στην κορυφή

  40. 16/11 01:08

    Philoxenia 2024 | «Δυτική Μακεδονία: Ένα ταξίδι πέρα από το συνηθισμένο»

  41. 15/11 15:49

    Ryanair | 3,7 εκατ. θέσεις για Ελλάδα το καλοκαίρι του 2025

  42. 15/11 15:12

    Επιμελητήριο Ηρακλείου | Σχολή Επαγγελματία Πιτσαδόρου Ιταλικής Πίτσας με πιστοποίηση

  43. 15/11 15:01

    Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων | Ποιοι εκλέχτηκαν για το νέο Δ.Σ.

  44. 15/11 14:56

    Παγκόσμια Ημέρα Μπακλαβά - 17 Νοεμβρίου

  45. 15/11 14:52

    Η Μήλος στους κορυφαίους προορισμούς στον κόσμο για συνέδρια και επαγγελματικά ταξίδια

  46. 15/11 14:50

    Oceania Cruises: Τρεις νέες κρουαζιέρες με Ελληνικά λιμάνια το 2026

  47. 15/11 14:09

    FedHATTA/ HATTA: Οι διεθνείς επαγγελματίες του οργανωμένου τουρισμού γνωρίζουν την Κρήτη

  48. 15/11 12:35

    Τουρισμός: Η Σουηδία πρώτη χώρα στον κόσμο με εμπορικό σήμα, για να μην μπερδεύονται οι ταξιδιώτες!

  49. 15/11 11:59

    "Ετοιμάζω ολοκληρωμένη και σύγχρονη ευρωπαϊκή στρατηγική για τον τουρισμό"

  50. 15/11 11:52

    ΠΟΤ: Ένα Ελληνικό χωριό και δύο κυπριακά ανάμεσα στα 55 Καλύτερα Τουριστικά Χωριά στον κόσμο για το 2024

  51. 15/11 11:20

    HOTREC: H Booking.com δεν συμμορφώθηκε με την Ευρωπαϊκή οδηγία για τις Ψηφιακές Αγορές

  52. 15/11 10:39

    Ανακαλύψτε το Conit.Cloud: Την All-in-One εφαρμογή με ΑΙ, για πελάτες και προσωπικό (ΕΡΓΑΝΗ)

  53. 15/11 10:26

    Πτώση στις παγκόσμιες πωλήσεις προσωπικών ειδών πολυτελείας το 2025

  54. 15/11 07:53

    Εγκρίσεις για 2 ξενοδοχεία στο Γύθειο και στη Μύκονο

  55. 15/11 07:51

    Μελέτη για την κλιματική αλλαγή και τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη σε Καβάλα και Θάσο

  56. 15/11 07:43

    ‘Έργο για την προβολή της Πολιτιστικής Διαδρομής Οιδίπους

  57. 15/11 07:37

    Δημιουργία Ψηφιακής Κιβωτού της Καθολικής Εκκλησίας στην Ελλάδα

  58. 15/11 07:34

    Επιτροπή τουριστικής ανάπτυξης και προβολής δήμου Κέας

  59. 14/11 23:06

    Δέκατο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας (2 - 4 Δεκεμβρίου)

  60. 14/11 22:41

    Τουρισμός | Τι προβλέπει το επικρατέστερο σενάριο για το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Θήρας

  61. 14/11 22:36

    Ό,τι κάνουμε καλά, να το κάνουμε καλύτερα

  62. 14/11 17:59

    AEGEAN | Ιστορικό ρεκόρ στην επιβατική κίνηση και κύκλο εργασιών στο 9μηνο

  63. 14/11 17:19

    Τα τουριστικά έσοδα αποπληθωρισμένα είναι σαφώς χαμηλότερα από το 2019

  64. 14/11 16:54

    Ποιον Ελληνικό προορισμό αποθεώνει ο οδηγός Fodor's Travel, ανάμεσα στους 25 καλύτερους στον κόσμο για το 2025

  65. 14/11 16:45

    Ε.Ξ. Μεσσηνίας | Υπάρχει μια απαξίωση του ξενοδοχειακού κλάδου εκ μέρους της κυβέρνησης

  66. 14/11 16:39

    Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών | Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best IPO Communications

  67. 14/11 15:19

    TUI: Πιο ισχυρή παρουσία στην Τσεχία – Τρίτος δημοφιλέστερος προορισμός η Κρήτη

  68. 14/11 14:30

    Προβολή της Πιερίας με καθοδήγηση από την Marketing Greece

  69. 14/11 14:18

    Όλη η Ελλάδα on line! Αυξανόμενη χρήση του διαδικτύου, των social media και των online αγορών

  70. 14/11 14:07

    Τουρισμός: Αυτές θα είναι οι 7 πιο καταλυτικές αλλαγές στα ταξίδια το 2025 - Από την αστροπαρατήρηση και τα dupes μέχρι την A.I.

  71. 14/11 13:41

    Deloitte | Οι τάσεις των εμπορικών ακινήτων

  72. 14/11 13:28

    Costa Cruises | Οι κρουαζιέρες με ελληνικά λιμάνια το 2026

  73. 14/11 12:49

    «Πράσινο φως» για το Καταδυτικό Πάρκο στους Φούρνους Ικαρίας

  74. 14/11 12:39

    Volotea: Νέα σύνδεση Άραξος – Λιλ το καλοκαίρι του 2025

  75. 14/11 12:16

    Juneyao Airlines: Συνεργασία κοινού κωδικού με την Aegean για 7 συνδέσεις από την Αθήνα

  76. 14/11 12:10

    Η Celestyal προσθέτει 47 καμπίνες στο Celestyal Discovery

  77. 14/11 11:59

    Lufthansa | 11 ελαφρά τραυματίες από αναταράξεις σε πτήση πάνω από τον Ατλαντικό

  78. 14/11 11:46

    SPIEGEL Online | Tο χωριό της Πελοποννήσου που μάχεται με τον αφανισμό

  79. 14/11 11:28

    Ξενοδοχεία | Τα οφέλη από μια βιώσιμη προσέγγιση των τροφίμων

  80. 14/11 07:15

    Αποφάσεις για 2 ξενοδοχεία σε Κέρκυρα και Κρήτη

  81. 14/11 07:10

    Δωρεά γλυπτού μνημείου θυμάτων Τεμπών στον δήμο Θεσσαλονίκης

  82. 14/11 07:06

    Νέες δωρεές από ξενοδοχεία

  83. 14/11 07:04

    Επιτροπή τουριστικής ανάπτυξης και προβολής δήμου Ιθάκης

  84. 14/11 07:00

    Spata Run: Αθλητική εκδήλωση στα Σπάτα

  85. 13/11 16:47

    O Ευγένιος Βασιλικός νέος πρόεδρος της ΕΞΑΑΑ

  86. 13/11 16:19

    Τουρισμός: Οι Βρετανοί και oι Αμερικανοί αποφεύγουν τις περιόδους υψηλής ζήτησης για ταξίδια

  87. 13/11 15:17

    SiteMinder: Έρχεται ο νέος πολυδιάστατος ταξιδιώτης "everything traveller" – Ποιες αλλαγές σηματοδοτεί στα ταξίδια

  88. 13/11 14:44

    Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών | ΙΟΒΕ: Προτάσεις για την ευημερία πολιτών και επιχειρήσεων

  89. 13/11 14:33

    Air France | Δωρεάν Wi-Fi εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας σε όλα τα αεροσκάφη της

  90. 13/11 14:28

    Υπερτουρισμός: Μάχη για την τέλεια σέλφι στη Ρώμη

  91. 13/11 14:20

    Όμιλος Jet2.com και Jet2holidays | 13η βάση στο Λούτον το 2025 με πτήσεις και σε ελληνικά νησιά

  92. 13/11 14:14

    Όμιλος Lufthansa | 12.000 εβδομαδιαίες πτήσεις σε 300 προορισμούς το καλοκαίρι του 2025

  93. 13/11 14:03

    Wyndham Travel Packages: Νέα δυνατότητα κράτησης διαφορετικών υπηρεσιών για τα μέλη Wyndham Rewards

  94. 13/11 13:02

    Condor: Αυξημένη συχνότητα πτήσεων σε 9 δρομολόγια προς Ελλάδα το καλοκαίρι του 2025

  95. 13/11 12:52

    Aegean Airlines: Πτήσεις κοινού κωδικού με την Discover για καλοκαιρινές συνδέσεις από τη Γερμανία

  96. 13/11 12:17

    Η Κρήτη φλερτάρει με το 1 εκατ. αφίξεις από τη βρετανική αγορά | +10% οι προκρατήσεις για το 2025

  97. 13/11 11:39

    Ελληνικός τουρισμός: +18,3% οι αφίξεις Ινδών στην Ελλάδα το περασμένο 12μηνο

  98. 13/11 11:28

     "Κορυφαίος Αναδυόμενος Προορισμός" η Κάρπαθος στα Greek Travel Awards στην WTM του Λονδίνου

  99. 13/11 11:13

    COP29: Δυναμική ένταξη του τουρισμού στις δράσεις για την κλιματική αλλαγή

  100. 13/11 10:45

    TUI Care Foundation και ΑΡΧΕΛΩΝ απελευθερώνουν θαλάσσια χελώνα με πομπό στην Ελλάδα