Αμερικανικός τουρισμός 2024: Ποιες είναι οι κυριότερες τάσεις που διαμορφώνονται στα ταξίδια

Αμερικανικός τουρισμός 2024: Ποιες είναι οι κυριότερες τάσεις που διαμορφώνονται στα ταξίδιαΠηγή φωτό: Pexels

Τις σημαντικότερες ταξιδιωτικές τάσεις των Αμερικανών παρουσιάζει νέα έρευνα του Washington State University, σύμφωνα με την οποία σχεδόν όλοι οι Αμερικανοί αναφέρουν το αυξανόμενο κόστος των ταξιδιών ως παράγοντα επηρεασμού των σχεδίων τους.

Η έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 10 έως τις 12 Απριλίου του 2024 σε δείγμα 1.020 Αμερικανών, έδειξε τα ακόλουθα...

-Γιατί ταξιδεύουν οι Αμερικανοί – Τα βασικότερα κίνητρα | Τρεις στους τέσσερις Αμερικανούς (76%) λένε ότι θα ταξιδέψουν τους επόμενους 12 μήνες. Από αυτούς που σχεδιάζουν να ταξιδέψουν, το 95% θα ταξιδέψει στο εσωτερικό και το 37% στο εξωτερικό. Από όλους αυτούς τους δυνητικούς ταξιδιώτες, το 78% θα ταξιδέψει για διακοπές, το 68% θα ταξιδέψει για να επισκεφτεί την οικογένεια ή φίλους και το 23% θα ταξιδέψει για δουλειά ή επαγγελματικούς λόγους.

Οι εμπειρίες από όμορφα τοπία και ευεξίας είναι δύο κορυφαία κίνητρα για τον καθορισμό των ταξιδιωτικών σχεδίων. Από τα 16 πιθανά κίνητρα για την επιλογή προορισμών και σχεδίων στα ταξίδια, οι Αμερικανοί συχνά αναφέρουν ότι η εμπειρία ενός όμορφου περιβάλλοντος (37%) και η έμφαση στη χαλάρωση ή την ευεξία (33%) είναι μεταξύ των κορυφαίων παραγόντων. Στην πραγματικότητα, το 80% των Αμερικανών συμφωνεί ότι τα ταξίδια είναι ένας σημαντικός τρόπος για να βελτιώσουν τη συνολική τους ευημερία.

Άλλα αρκετά διαδεδομένα ταξιδιωτικά κίνητρα περιλαμβάνουν εμπειρίες φιλικές προς την οικογένεια (30%), απόλαυση διαφορετικών κουζινών (22%), περιπέτεια (21%) και συμμετοχή σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες (17%). Μερικά πιο βαθιά κίνητρα είναι λιγότερο διαδεδομένα, αλλά εξακολουθούν να είναι κορυφαίοι παράγοντες για τουλάχιστον έναν στους δέκα Αμερικανούς, όπως η βαθιές εμπειρίες σε μια άλλη κουλτούρα ή άλλους ανθρώπους (12%), η έξοδος από τη ζώνη άνεσης (11%), η εξερεύνηση και μάθηση νέων πραγμάτων ή οι εκπαιδευτικές εμπειρίες (11%) και η γνωριμία με νέους ανθρώπους και η απόκτηση φίλων (9%).

-Ευαλωτότητα στον πληθωρισμό και τον ταξιδιωτικό προϋπολογισμό | Σχεδόν όλοι οι Αμερικανοί (93%) σκοπεύουν να αφιερώσουν τουλάχιστον λίγο χρόνο στον προϋπολογισμό, στην αναζήτηση προσφορών και στη σύγκριση κόστους την επόμενη φορά που θα ταξιδέψουν. Στην πραγματικότητα, περισσότερα από τα δύο τρίτα σχεδιάζουν να ξοδέψουν «πολύ» ή «μέτριο χρονικό διάστημα» στον προγραμματισμό ενός προϋπολογισμού ταξιδιού (68%), στην αναζήτηση ταξιδιωτικών προσφορών και ευκαιριών (68%) ή στη σύγκριση κόστους για να επιλέξουν μεταξύ προορισμών ή δραστηριοτήτων (69%).

Σχεδόν όλοι οι Αμερικανοί αναμένουν ότι ο πληθωρισμός θα επηρεάσει τουλάχιστον μια πτυχή του μελλοντικού ταξιδιού τους. Το 96% αναμένει ότι το τρέχον ή το ενδεχόμενο αυξανόμενο κόστος – είτε στο σπίτι είτε στον ταξιδιωτικό προορισμό– θα έχει τουλάχιστον μικρή επιρροή στον ταξιδιωτικό τους προγραμματισμό. Σε πολλές περιπτώσεις, ο αντίκτυπος μπορεί να είναι σημαντικός – περισσότεροι από 4 στους 10 λένε ότι το τρέχον ή δυνητικό αυξανόμενο κόστος πιθανότατα θα έχει «μεγάλη επιρροή» στην επιλογή του ταξιδιωτικού προορισμού (47%) ή στην επιλογή καταλύματος (43%). Λίγο λιγότεροι από 4 στους 10 λένε το ίδιο για την προγραμματισμένη διάρκεια του ταξιδιού (39%) και τις δραστηριότητες που έχουν προγραμματιστεί (37%).

Εάν ο πληθωρισμός αναγκάσει τους Αμερικανούς να μειώσουν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια, το κόστος αγορών (63%), το κόστος φαγητού και ποτού (52%) και το κόστος δραστηριότητας (57%) θα ήταν από τους πιο συνηθισμένους τρόπους μείωσης των δαπανών. Σχεδόν οι μισοί πιθανότατα θα μείωναν τις δαπάνες τους περικόπτοντας το κόστος ταξιδιού (48%) - για να ταξιδέψουν πιο κοντά στο σπίτι ή ταξιδεύοντας σε μια φθηνότερη περίοδο - ή με τη μείωση των δαπανών στα καταλύματα (44%).

-Προτεραιότητα η αειφορία | 3 στους 4 Αμερικανούς θεωρούν την αεφορία προτεραιότητα κατά τον σχεδιασμό του ταξιδιού. Στο επόμενο ταξίδι, το 75% των Αμερικανών λέει ότι η βιωσιμότητα θα είναι τουλάχιστον κορυφαία, σημαντική ή δευτερεύουσα προτεραιότητα στον προγραμματισμό του προορισμού, της διαμονής και των γευμάτων, των δραστηριοτήτων ή των μετακινήσεων. Σχεδόν οι μισοί Αμερικανοί (46%) λένε ότι η βιωσιμότητα θα είναι «κορυφαία» ή «σημαντική προτεραιότητα» (46%) στον ταξιδιωτικό σχεδιασμό.

Αντίθετα, μόνο ένας στους 4 (25%) λέει ότι η βιωσιμότητα δεν αποτελεί προτεραιότητα και έχει μικρή ή καθόλου επιρροή στα ταξιδιωτικά του σχέδια.

Παρά το γεγονός ότι η πλειονότητα των Αμερικανών δίνει προτεραιότητα στη βιωσιμότητα, περισσότεροι από τους μισούς (56%) δεν συμφωνούν ότι είναι σημαντικό να επισκέπτονται ή να παραμένουν σε ρουστίκ τοποθεσίες χωρίς τεχνολογικούς ή ηλεκτρονικούς περισπασμούς όταν ταξιδεύουν. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους Baby Boomers, το 65% των οποίων διαφωνεί με αυτή τη δήλωση.

Τρεις στους 4 Αμερικανούς (74%) δηλώνουν ότι νιώθουν την ευθύνη να σχεδιάζουν και να ενεργούν με βιώσιμο τρόπο όταν ταξιδεύουν. Αλλά δεν είναι όλες οι βιώσιμες ταξιδιωτικές δράσεις εξίσου δημοφιλείς.

Όταν ρωτήθηκαν ποιες δύο κορυφαίες από τις επτά βιώσιμες ταξιδιωτικές πρακτικές είναι πιθανό να είναι πιο σημαντικές την επόμενη φορά που θα ταξιδέψουν, οι Αμερικανοί είναι πολύ πιο πιθανό να πουν ενέργειες που σχετίζονται με το πού πηγαίνουν, τι κάνουν ή πού ψωνίζουν ή δειπνούν. Σπανιότερα δίνουν προτεραιότητα στις βιώσιμες μεταφορές και τη στέγαση—δηλαδή τους σημαντικότερους παράγοντες στις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου.

Οι «δύο πιο σημαντικές» πρακτικές περιλαμβάνουν την αγορά αγαθών ή υπηρεσιών από τοπικές επιχειρήσεις ή τοπικούς πωλητές (42%), την αποφυγή τουριστικών δραστηριοτήτων ή συμπεριφορών που μπορεί να βλάψουν την άγρια ​​ζωή ή το φυσικό ή πολιτιστικό περιβάλλον (35%), το φαγητό σε εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούν υλικά από περιφερειακούς αγρότες και παραγωγούς (22%) και κάνοντας ό,τι μπορούν για να αποφύγουν να συμβάλουν στον υπερτουρισμό δημοφιλών τοποθεσιών (19%).

Λιγότερο συχνές: πτήσεις με αεροπορικές εταιρείες που έχουν δεσμευτεί για πιο οικολογικές δραστηριότητες (14%), χρήση τοπικών συγκοινωνιών χαμηλών εκπομπών άνθρακα (10%) και διαμονή σε καταλύματα με πράσινη πιστοποίηση (8%). Το 16% των Αμερικανών λέει ότι καμία από τις επτά ενέργειες δεν είναι σημαντική.

-Η τεχνητή νοημοσύνη ως εργαλείο ταξιδιωτικού σχεδιασμού | Το 51% των Αμερικανών λέει ότι έχει χρησιμοποιήσει εργαλεία AI για να πάρει ιδέες σχετικά με ταξιδιωτικές προτάσεις, κρατήσεις, δρομολόγια, επικοινωνία ή υποστήριξη πελατών στα ταξίδια.

Μερικοί από τους πιο συνηθισμένους τρόπους με τους οποίους οι Αμερικανοί πιστεύουν ότι έχουν χρησιμοποιήσει την τεχνητή νοημοσύνη στα ταξίδια είναι: για προτάσεις διαμονής ή φαγητού (31%), για το σχεδιασμό εξατομικευμένων δρομολογίων με βάση δηλωμένα κριτήρια ή με βάση όσα είναι γνωστά για τα ενδιαφέροντά τους (28%), για αναζήτηση και κράτηση ταξιδιών μέσω του Διαδικτύου (21%) και για την επικοινωνία και τη μετακίνηση (19%).

Οι περισσότεροι Αμερικανοί έχουν θετική άποψη για τον αντίκτυπο της τεχνητής νοημοσύνης στα ταξίδια και τη φιλοξενία. Το 63% συμφωνεί ότι «ο συνολικός αντίκτυπος που μπορεί να έχει η τεχνητή νοημοσύνη στην ταξιδιωτική μου εμπειρία είναι πιθανόν περισσότερο θετικός παρά αρνητικός» και λίγο περισσότεροι από τους μισούς (55%) συμφωνούν ότι «φαίνεται πιθανό ότι τα εργαλεία με τεχνητή νοημοσύνη μπορούν να με βοηθήσουν ώστε να τα ταξίδια να είναι πιο ουσιαστικά».

-Οι γονείς ταξιδεύουν περισσότερο από τους Αμερικανούς χωρίς παιδιά | Περισσότεροι γονείς με παιδιά κάτω των 18 ετών σχεδιάζουν να ταξιδέψουν τους επόμενους 12 μήνες από ότι οι Αμερικανοί χωρίς παιδιά και πολύ περισσότεροι σχεδιάζουν να πάνε διακοπές. Αυτό μπορεί να οφείλεται εν μέρει στο γεγονός ότι πολλοί γονείς με παιδιά βρίσκονται στην πιο παραγωγική περίοδο εργασίας – το 30% των γονέων θα ταξιδέψει για δουλειά, σε σύγκριση με το 12% των μη γονέων.

Ωστόσο, οι γονείς είναι επίσης πιο πιθανό να προγραμματίσουν να ταξιδέψουν για διακοπές το επόμενο έτος (70% έναντι 55% των μη γονέων). Οι γονείς με παιδιά κάτω των 18 ετών έχουν ιδιαίτερη συνείδηση ​​του κόστους μετακίνησης. Το 91% των γονέων σκοπεύει να αφιερώσει πολύ ή μέτριο χρόνο για τον προϋπολογισμό, την αναζήτηση προσφορών και τη σύγκριση του κόστους, σε σύγκριση με το 79% των μη γονέων. Οι γονείς αναφέρουν επίσης συχνότερα ότι το τρέχον ή το ενδεχόμενο αυξανόμενο κόστος θα έχει μέτρια ή μεγάλη επιρροή στον προορισμό του ταξιδιού (86% έναντι 75%), στις προγραμματισμένες δραστηριότητες (82%) και στην επιλογή διαμονής (87% έναντι 77%).

Οι γονείς με παιδιά κάτω των 18 ετών δίνουν μεγαλύτερη προτεραιότητα στη βιωσιμότητα στα ταξίδια σε σχέση με όσους δεν έχουν παιδιά. Σε κάθε περίπτωση, το 59% των Αμερικανών γονέων λέει ότι η βιωσιμότητα είναι κορυφαία ή σημαντική προτεραιότητα κατά την πραγματοποίηση ταξιδιωτικών σχεδίων, σε σύγκριση με το 41% ​​των υπόλοιπων Αμερικανών.

Οι γονείς είναι πιο πιθανό να αισθάνονται την ευθύνη να σχεδιάζουν και να ενεργούν με βιώσιμο τρόπο όταν ταξιδεύουν (79% έναντι 72%). Είναι πιο πιθανό να θεωρούν σημαντικές τις «πράσινες» αεροπορικές εταιρείες (21%), τα «πράσινα» καταλύματα (12%) και τις επιλογές μεταφοράς με χαμηλές εκπομπές άνθρακα (16%).

-Διαφορές γενεών στη συμπεριφορά κατά τον ταξιδιωτικό σχεδιασμό | Στα ταξίδια, οι νεότερες γενιές έχουν διαφορετικές σκέψεις από τα τους Gen X και Baby Boomers. Οι καταναλωτές της Gen Z τείνουν να είναι πιο ανοιχτοί στη χρήση εργαλείων που τροφοδοτούνται με τεχνητή νοημοσύνη για τον προγραμματισμό των ταξιδιών τους. Οι Gen Z και Millennials ανησυχούν για τον προϋπολογισμό και τον πληθωρισμό, και σε σύγκριση με τους Gen X και Baby Boomers, είναι πολύ πιο πιθανό να δώσουν προτεραιότητα στη βιωσιμότητα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 27/06 17:07

    Καλλιόπη Βέττα | ΣΥΡΙΖΑ: Ερώτηση για τα προβλήματα της visa express στους Τούρκους επισκέπτες της Ρόδου

  2. 27/06 16:55

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού | Τα έργα του ψηφιακού ΕΟΤ

  3. 27/06 16:50

    2η Εθελοντική Αιμοδοσία στα Ξενοδοχεία της Αθήνας

  4. 27/06 15:57

    Αύξηση 10%-15% της τουριστικής κίνησης στο Ξυλόκαστρο – Στόχος η προσέλκυση διεθνών τουριστών

  5. 27/06 15:11

    Γερμανικός τουρισμός: Απογείωση των κρατήσεων για Τουρκία και Αίγυπτο – «Ορατά ίχνη» από την κατάρρευση του FTI

  6. 27/06 14:30

    Οι επιδόσεις της εστίασης στις περιοχές της Ελλάδας το α΄5μηνο

  7. 27/06 14:18

    Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου - Τράπεζα Πειραιώς | Ανοιχτή συζήτηση | «Τέχνη και Κοινωνία»

  8. 27/06 14:17

    ΙΝΣΕΤΕ | Αυξάνονται και πληθύνονται τα Airbnb στην Ελλάδα- 85.000 περισσότερες κλίνες στο 5μηνο

  9. 27/06 12:58

    Sky Express: Μερίδιο αγοράς 13% στο αεροδρόμιο της Αθήνας και συνολικά 6,4 εκατ. θέσεις το 2024 - "Στοίχημα η άμβλυνση της εποχικότητας"

  10. 27/06 12:55

    Νέο ημερήσιο ρεκόρ επισκεπτών κρουαζιέρας στη Θεσσαλονίκη

  11. 27/06 12:16

    O ΕΟΤ στηρίζει καλοκαιρινές γαστρονομικές δράσεις σε Πήλιο, Λουτρά Σμοκόβου και Αλεξανδρούπολη

  12. 27/06 11:13

    Υπερ- τουρισμός στη Μαγιόρκα | Περιορίζεται η συμμετοχή σε εκθέσεις- εισηγήσεις για τουριστική "απο-ανάπτυξη"

  13. 27/06 10:54

    4ωρη στάση εργασίας στο Βυζαντινό & Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών

  14. 27/06 10:50

    Μουσείο Ακρόπολης: Απόδοση στο ελληνικό και διεθνές κοινό του "Μουσείου κάτω από το Μουσείο"

  15. 27/06 10:49

    ΠΑΣΟΚ | Ερώτηση στη Βουλή για την επέκταση του επιδόματος ανεργίας για τους ξενοδοχοϋπαλλήλους

  16. 27/06 10:44

    Στο 90% η ολοκλήρωση των ηλεκτρονικών δημοπρασιών των παραλιών σε όλη τη χώρα

  17. 27/06 10:41

    Όμιλος Lufthansa | Προσαύξηση έως 72 ευρώ στο περιβαλλοντικό τέλος

  18. 27/06 10:24

    Ξεκινούν οι πτήσεις της πρώτης εταιρίας στην Ελλάδα για μεταφορές στα νησιά με ελικόπτερο

  19. 27/06 10:23

    Airbnb | +18% οι κρατήσεις για Ελλάδα το 4μηνο Ιουλίου - Οκτωβρίου

  20. 27/06 07:46

    Διαγωνισμός για εκμίσθωση ακινήτου με σκοπό την τουριστική χρήση του στη Θάσο

  21. 27/06 07:44

    Ζαγόρι | Διαγωνισμός για τη μίσθωση του Δημοτικού Ξενώνα Σκαμνελίου

  22. 27/06 07:41

    Αίγυπτος: Χάραξη στρατηγικής για 50 εκατ. τουρίστες ετησίως

  23. 27/06 07:35

    Ανανέωση θητείας Προϊσταμένων σε 3 Γραφεία Εξωτερικού του ΕΟΤ

  24. 27/06 07:34

    Δήμος Φολεγάνδρου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  25. 26/06 20:45

    Ανάθεση παράλληλης άσκησης καθηκόντων δύο Προϊσταμένων Υπηρεσιών ΕΟΤ Εξωτερικού

  26. 26/06 20:29

    Nέος Κανονισμός Πρασίνου στο Δήμο Αθηναίων

  27. 26/06 20:21

    Όλγα Κεφαλογιάννη στις ενώσεις του ΣΕΤΕ: Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για τον ελληνικό τουρισμό

  28. 26/06 16:30

    Καλλιόπη Βέττα: Υπόσχεση για αλλαγή των διατάξεων ως προς τον ορισμό και τα δικαιώματα των ξεναγών

  29. 26/06 16:18

    Forwardkeys | Το EuroPride 2024 στη Θεσσαλονίκη αύξησε τις διεθνείς αφίξεις

  30. 26/06 15:33

    FedHATTA: Η αλλαγή χώρου στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων θα τινάξει στον αέρα την εξυπηρέτηση των τουριστών της Αθήνας

  31. 26/06 15:01

    Δικαστήριο Μονάχου: Αποζημίωση 1.800 ευρώ σε τουρίστρια για παραπλανητική περιγραφή ξενοδοχείου

  32. 26/06 14:24

    Στο μέλλον θα πρέπει να ασφαλίζονται και οι μεμονωμένες κρατήσεις στους τουρ οπερέιτορ

  33. 26/06 13:55

    SPIEGEL Online | Τι θα συμβεί εάν η Χεζμπολάχ επιτεθεί στην Κύπρο;

  34. 26/06 13:14

    Sky Express: 10 νέες συνδέσεις από Ηράκλειο, Ρόδο και Κω το καλοκαίρι του 2024

  35. 26/06 12:58

    H ακτινογραφία των Airbnb στη Βαρκελώνη | Mabrian: Το 68% στο κέντρο, συν 63% από τα στοιχεία του Δήμου

  36. 26/06 11:42

    Windrose: Πάνω από 10 οι μνηστήρες για τη θυγατρική του FTI

  37. 26/06 11:35

    ΠΟΤΑΠ | Προσβασιμότητα στις παραλίες της Πιερίας για άτομα με αχρωματοψία

  38. 26/06 11:28

    Συνεργασία Viator – Alexa: Κρατήσεις δραστηριοτήτων από το δωμάτιο του ξενοδοχείου!

  39. 26/06 11:25

    Συνεδριακός τουρισμός: Υψηλό το ενδιαφέρον της βρετανικής MICE αγοράς για την Ελλάδα

  40. 26/06 11:05

    «Μόδα» τα Ελληνικά νησιά για τους Τούρκους επισκέπτες – Ξεπέρασαν τους 50.000 στη διάρκεια του Ιντ αλ-αντχά

  41. 26/06 11:05

    Jet2holidays | Έλεγχος ασφαλείας στα υδάτινα πάρκα των ξενοδοχείων της (και στην Ελλάδα)

  42. 26/06 10:41

    Ε.Ξ. Ρόδου | Διευκρινίσεις για τη μεταφορά διαμονής Τούρκων Επισκεπτών λόγω προβλημάτων στην έκδοσης βίζας

  43. 26/06 09:49

    Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | ΧΟΡΟΣ | Ayelen Parolin, ZONDER | Πειραιώς 260 – Χώρος Η, 29-30 Ιουνίου, 21.00

  44. 26/06 08:46

    Πώς θα ωφεληθεί ο τουρισμός και η οικονομία στο Παρίσι από τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων

  45. 26/06 08:37

    Δήμος Κω: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  46. 26/06 08:31

    Δήμος Αγκιστρίου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  47. 26/06 07:41

    Επαναλειτουργούν τα Δημοτικά Λουτρά Σιδηροκάστρου

  48. 26/06 07:39

    Πρώτο συνέδριο Ε.Ξ. Αιτωλοακαρνανίας με θέμα τον πολιτιστικό και θρησκευτικό τουρισμό

  49. 26/06 06:43

    6ος Ανώμαλος Δρόμος Sklupo Trail Run στο Αμπελοχώρι Τζουμέρκων

  50. 25/06 22:35

    Το Ikos Olivia το πρώτο θέρετρο στην Ελλάδα και το τρίτο στην Ευρώπη με χρυσή πιστοποίηση LEED EBOM

  51. 25/06 20:45

    Ταξίδι γνωριμίας δημοσιογράφων από την Κύπρο στην Εύβοια και Βοιωτία

  52. 25/06 20:36

    80.000 ευρώ από τον ΕΟΤ για το EuroPride 2024 στη Θεσσαλονίκη

  53. 25/06 18:47

    Πολιτιστικός Τουρισμός | Τριήμερο συνέδριο στη Λήμνο

  54. 25/06 18:31

    Ξενοδοχεία Αθήνας | +4,8% η πληρότητα στο 5μηνο, +8,8% η μέση τιμή δωματίου - μέτρα για τα Airbnb

  55. 25/06 15:42

    Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | ΘΕΑΤΡΟ | Susanne Kennedy – Markus Selg, Angela (a strange loop) | 4 & 5 Ιουλίου, 21.00 Πειραιώς 260

  56. 25/06 15:40

    WorldVia: Οι 5 κυρίαρχες τάσεις στα ταξίδια των Αμερικανών το καλοκαίρι του 2024 – Σε αυτές και ένα Ελληνικό νησί

  57. 25/06 14:24

    Δήμος Αθηναίων | Έλεγχος από ορκωτούς λογιστές για προηγούμενες χρήσεις της ΕΑΤΑ

  58. 25/06 14:24

    3ο πολυθεματικό φεστιβάλ ΑΡΙΣΤΟΝΑΥΤΕΣ στο Ξυλόκαστρο - Πρωτοφανής η συμμετοχή Ελλήνων και ξένων επισκεπτών

  59. 25/06 13:52

    «Thessaly Evros Pass»: Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων μέσω του vouchers.gov.gr

  60. 25/06 13:49

    Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ'

  61. 25/06 13:04

    Schmetterling: Αθέμιτες πρακτικές ξενοδόχων στην Τουρκία προς τους πελάτες του FTI - Ποια μπαίνουν σε "μαύρη λίστα"

  62. 25/06 12:44

    Πύργος του Άιφελ: Αύξηση 20% στην τιμή του εισιτηρίου για να διασωθεί το εμβληματικό μνημείο

  63. 25/06 12:01

    NJV Athens Plaza | Κορυφαία διεθνής πιστοποίηση αειφορίας

  64. 25/06 11:54

    Ε.Ξ. Μαγνησίας | Bουτάμε άφοβα στις παραλίες της Μαγνησίας

  65. 25/06 11:43

    Tripadvisor: Η Ακρόπολη στις 13 καλύτερες ατραξιόν στον κόσμο για το 2024

  66. 25/06 11:35

    Celestyal | Κρουαζιέρες όλο το χρόνο σε ελληνικά νησιά, Αδριατική και Περσικό Κόλπο

  67. 25/06 11:24

    Handelsblatt | Πολλοί Έλληνες ενάντια στον τουρισμό

  68. 25/06 11:13

    Υπηρεσίες υποδοχής επισκεπτών εξατομικευμένης επίσκεψης σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία

  69. 25/06 10:50

    Τουρισμός | Το 63,5% των Γερμανών σχεδιάζει ταξίδι διακοπών αυτό το καλοκαίρι

  70. 25/06 10:43

    AEGEAN | «Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη» για ακόμα μια φορά

  71. 25/06 10:07

    Wyndham Hotel & Resorts | Συμφωνία με την Oikos Property Developments για το πρώτο Ramada Residences στην Ελλάδα

  72. 25/06 09:09

    Σε καθεστώς χρονομεριστικής μίσθωσης 128 κλίνες στο One & Only Aesthesis Athens στη Γλυφάδα

  73. 25/06 07:56

    Νέος Τόπος, Ίδια Ψυχή στη Νεοκαισάρεια Ιωαννίνων

  74. 25/06 06:50

    Γιορτή Μπακάλικης Πιπεριάς στις Σέρρες

  75. 25/06 06:47

    Φεστιβάλ Λίμνης Πλαστήρα

  76. 25/06 06:01

    Δήμος Λευκάδας: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  77. 24/06 18:45

    FTI | Αίτηση πτώχευσης από τις δύο Meeting Point - Tι αναφέρεται για την εταιρεία στην Ελλάδα

  78. 24/06 15:30

    Τουρισμός | Γάλλοι ξενοδόχοι μήνυσαν την Airbnb για αθέμιτο ανταγωνισμό

  79. 24/06 14:51

    SZ: To ελληνικό Σάββατο είναι του εργοδότη

  80. 24/06 13:05

    Ισπανία: Μηδενικός ΦΠΑ στο ελαιόλαδο από την 1η Ιουλίου

  81. 24/06 12:42

    Επίσκεψη στο νέο, πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent της Celebrity Cruises στον Πειραιά

  82. 24/06 07:57

    Πορτογαλία: Οι υπηρεσίες τουρισμού και ταξιδίων υπερδιπλασιάστηκαν μεταξύ 2014 και 2023

  83. 24/06 07:52

    Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας

  84. 24/06 07:49

    Συνέδριο Euroclassica της Ομηρικής Ακαδημίας στη Χίο

  85. 23/06 13:47

    Ιταλία | Ανοίγει ξανά το Κάπρι για τους τουρίστες – Επιλύθηκε το πρόβλημα με την υδροδότηση

  86. 23/06 12:03

    Μαρίνα Αργοστολίου | Βελτιωμένη προσφορά από επενδυτή για μαρίνα υψηλών προδιαγραφών

  87. 23/06 11:55

    Τουρισμός | Τέλος στα Airbnb στη Βαρκελώνη σε 5 χρόνια ανακοίνωσε ο δήμαρχος

  88. 23/06 11:38

    Η κατασκευή του αεροδρομίου Αυλώνα φτάνει το 40% της ολοκλήρωσης

  89. 23/06 11:36

    Γιορτή Σταριού στο Ευύδριο Λάρισας

  90. 23/06 11:30

    Γιορτή Χρυσόμηλου στη Ρόδο

  91. 22/06 12:28

    Ποιες επιπτώσεις έχει ο καύσωνας για την υγεία μας;

  92. 22/06 12:21

    Κοινωνικός τουρισμός | Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα

  93. 22/06 07:53

    Ισπανία: Στα 570 ευρώ από 480 ευρώ το επίδομα ανεργίας

  94. 22/06 07:36

    Γυναικολιχουδιές στη Γλαύκη της Λάρισας

  95. 21/06 20:09

    Στα 1,8 δισ. ευρώ οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το α' 4μηνο | +36% από τις ΗΠΑ, +31% από Γερμανία

  96. 21/06 19:57

    2η Γιορτή Μπύρας στον Πύργο Ηλείας

  97. 21/06 17:42

    CapsuleT Accelerator: Δικτύωση και Ανάπτυξη για Τουριστικές Startups

  98. 21/06 16:28

    Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Roger Bernat The Rite of Spring / Η ιεροτελεστία της άνοιξης | Πειραιώς 260 / 28-30 Ιουνίου

  99. 21/06 13:25

    Εταιρεία του Δ.Μελισσανίδη μεταξύ των 3 ενδιαφερομένων για την Ακτή και Camping Αγίας Τριάδας στη Θεσσαλονική

  100. 21/06 13:23

    Η Turespaña προωθεί τον LGBTQI+ τουρισμό στο Europride 2024 της Θεσσαλονίκης